Originally Posted by
bodlak
valla açığa prensip olarak hiç alış veriş yapmam. ama açığa satışı durdurmasalardı aşağıya ciddi hareket bekliyordum. 3 gündür sabah açığa satışı iptal ediyorlar. sabahleyin açıklama yapıyorlar. Madem iyi niyetlisiniz yatırımcıyı korumak amacınız çıkın paşa paşa bu hafta böyle olacak veya bu ay böyle olacak deyin. Amacınız ne sizin? Sabah açıklama yapıp kağıtları şişirtiyorsunuz. Ne olacak peki izin verdiğiniz ilk gün??? benim artık kalbim kaldırmıyor. parmak kestim çıktım. bu saatten sonra sadece zotaya yatarım beklerim. oyunu kuralına göre oynarım. Malda bekleyenlere sabırlar diliyorum inşallah 40 ları 42 leri görürsünüz. Kendi fikirlerimdir. Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi malının derdini çekiyor sonuçta...
Dostum biz alıştık nezamannartinyapsa bir sonraki gun muhakkak eksi kapatiyor.. alıştık ama biz bu tahtaya alıştık..ne satabiliriz ne de artik alabiliriz..bekliycez ... bekliycez
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Yer İmleri