Sayfa 115/265 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 2117 madde; 913 - 920 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1.  Alıntı Originally Posted by bodlak Yazıyı Oku
    valla açığa prensip olarak hiç alış veriş yapmam. ama açığa satışı durdurmasalardı aşağıya ciddi hareket bekliyordum. 3 gündür sabah açığa satışı iptal ediyorlar. sabahleyin açıklama yapıyorlar. Madem iyi niyetlisiniz yatırımcıyı korumak amacınız çıkın paşa paşa bu hafta böyle olacak veya bu ay böyle olacak deyin. Amacınız ne sizin? Sabah açıklama yapıp kağıtları şişirtiyorsunuz. Ne olacak peki izin verdiğiniz ilk gün??? benim artık kalbim kaldırmıyor. parmak kestim çıktım. bu saatten sonra sadece zotaya yatarım beklerim. oyunu kuralına göre oynarım. Malda bekleyenlere sabırlar diliyorum inşallah 40 ları 42 leri görürsünüz. Kendi fikirlerimdir. Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi malının derdini çekiyor sonuçta...
    Dostum biz alıştık nezamannartinyapsa bir sonraki gun muhakkak eksi kapatiyor.. alıştık ama biz bu tahtaya alıştık..ne satabiliriz ne de artik alabiliriz..bekliycez ... bekliycez

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

2. Evet yine şaşırtmadı..yuzde 4 eksi...

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

3. Evet katılıyorum bir baktım bende alışmışım çıkamıyorum kağıttan... Garip ama doğru tespit :D

4. Sayın jnothan yolumuz uzun

5. Evet..

şu kesin.. motorun gücü bu yokuş da tırmanmaya yetmedi...

6. Bugün 4 adet lassa lastik alarak hisseye destek oldum.😊😊

7.  Alıntı Originally Posted by uzunpınar Yazıyı Oku
    Bugün 4 adet lassa lastik alarak hisseye destek oldum.����
    Ben de geçtiğimiz zamanlarda alacaktım, henüz daha almadım ama alacağım. Lassa almak gerekiyor. Hatta sadece bizim değil, yakınlarımızın da alması gerekiyor. Ben de her fırsatta dile getiriyorum bunu çevremde.

Şöyle diyin insanlara; beni mahallenizin kasabı, manavı gibi düşünün. Lassa, Bridgestone alın. Benden almış oluyorsunuz diyin
    ...

8.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Evet..

şu kesin.. motorun gücü bu yokuş da tırmanmaya yetmedi...

Biraz dinlenmesi normal değil mi? Gerçekten çok yorulmuştu. Biraz indikatörler soğusun buralarda. Sizce ne kadar dinlenir..
    ...

Sayfa 115/265 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •