Sayfa 534/1001 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Viop XXXII

mart ayı şimdiye kadar takaslara göre citi doce teb hsbc x30 degişimleri

ocak-mart ayı takas durumları

vadeli gunluk ve toplam pasta..işyatırım bugun ortalıgı dagıtmış

Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    https://twitter.com/melihaokur2/stat...39101738647555

Bu karının twitine inananlar sattılar. Doğru çıkmazsa iyi küfür yer. YTD
    Kadın doğru söylüyor mu bilemiyorum. Ama piyasadakiler bu atamaların kime yakın olduğunu biliyordur herhalde bilmiyorlar mıdır ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kadın doğru söylüyor mu bilemiyorum. Ama piyasadakiler bu atamaların kime yakın olduğunu biliyordur herhalde bilmiyorlar mıdır ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Onu bilmem de Berat'ı ekonominin başına getirirse kendi eliyle partisinin ipini çeker. Muhalefete Berat gibi bir malzemeyi verirse tamamen basiretini kaybettiğini düşünürüm. Kendi parti taraftarlarının bile en sevmediği bakanlardan biriyken ve gidişinde Türkiye'de iktidar yanlısı ve muhalifiyle milli coşku yaşanmışken tekrar ekonominin başına getirme yanlışını yapacağını sanmam. Bugünkü satışlarda göreve gelme ihtimalinin de payı vardı. Göreve gelmezse pazartesi güzel bir piyasa olur. YTD

4. Korku dolu bir hafta sonu başladı. Bakalim bu hafta şapkadan ne çıkacak. Favori beklentim Hz. Damatin cumhurbaşkanı yardımcısı olmasi, supriz beklentim Montre antlasmasinin feshi.

5. İşyat 34 bin taze short açtı

Hırsızlar yine haber mi almış?

gecen hafta cuma gununden bu gune dolar mart nisan vadeli

7. endeksi düşürmeden maldan çıkmayı bilmeyenler,iş bittiğinde zaten anlayacaklardır.baktığım bir endeks hissesi şu an 2015 yılı dibinde.gerisi artık insafa kalmış...
    aynı hisse döviz bazlı 2003 fiyatında.

Crash Tüm hızıyla Otobanda.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 534/1001 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •