Sayfa 544/1001 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Yüksek faiz yüksek kur.. Hayatta kalma oyununda başarılar

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mesela bunu çarşamba günü yazdıydım, zopalıycaklarını bile bile iki gündür dipten garan da şansımı denedim ama olmadı.
    napak yağni, biz alınca herif dibinin dibini gösteriyor
    Tepki niyeti ile bizde bugun ISC ve YKBNK ye bulaştık...Tepki, suratımıza tokat oldu...aldıklarımızı bir kac kademe zararla geri verdik..Bankaların %5-10 daha asağı mesafesi var gibi görünüyor..

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Biz ne boğayız ne ayıyız biz çakalız .

Çakallarla dans ederiz

En son bu filmin kaçıncısı vardı

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Aslında buradaki bazı tetikçi sırtlanları görünce Aslan olmaya gerek yok diyor insan .

Ne diyeyim Tanrı ıslah etsin

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Tepki niyeti ile bizde bugun ISC ve YKBNK ye bulaştık...Tepki, suratımıza tokat oldu...aldıklarımızı bir kac kademe zararla geri verdik..Bankaların %5-10 daha asağı mesafesi var gibi görünüyor..
    İşc fazla zopa yememiş, ykbnk de sağlam durmuş, haftaya umut vadediyor
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Ramazan ayında 21 günlük tam kapanma ilan edilmesi gündemde haberleri dolaşıyor
    ------
    sonunda herkesi borsacı yapacaklar
    millet iyice obez olucak,gıda ya ybn ğirişi var diyorlardı,aslı olabilir
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Biden iklim zirvesine RTE yi davet etmiş. Bu haber etki edebilir.
    bidon mektupta yazmış,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Vallaha mı? Ben gireni çıkarttım bile alsat alsat benim de iyi hacim oldu, he dohol hariç x30 daki çöplerden ( hulk ve ykb ) tek satır işlem geçmiyorum onlarda giren girdi ama diğer kagitlarim hem çok hareketli trade imkanı veriyor hem de gidiyor noğmıssızlar...

Abi çok basit ne yapmak istiyorsan onu tahtaya yazacan sonra bakmıycan tahtacı bokunda boğulsun nasıl nasıl senin kademede de işlem geçirmek zorunda kalıyor köpek hahaha
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Son 4 gündür viob oynamadım abi ama bugün hisse tarafında son on yılın işlem hacmi rekorunu kırmışım, zarar çok malesef robotlar biçiyor geleni geçeni
    Ben büüüle bişii görmediydim şimdiye gadden
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşc fazla zopa yememiş, ykbnk de sağlam durmuş, haftaya umut vadediyor
    sag gösterip sol çakıyorlar,insanın zoruna gidiyor

Sayfa 544/1001 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •