Sayfa 546/1001 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Tufan bu piyasada görüştüğüm en dürüst insanların başında gelir zaten o yüzdende de sürekli dialog halinde oluruz .

Bizi kendinizle kıyaslamayın para uğruna insanları terse yönlendirmekten vazgeçin

30 daki 25 şirkete ortağım kaçı zararda siz tahmin edin .

Allahtan benzin olayı gibi bende 1 lot alıyorum kuzenim gibi .

Burada herkes ekmeğinin peşinde anlıyorum ama birazda empati yapın lütfen .

Duyarlı olunması gerekir diye düşünüyorum .

Zaten arka oturma organımız açıkta birde birbirimizden darbe yemeyelim .

Zaten manipülasyon yapın çeteler her köşe başını tütmüş iken.

Bu kadar yapmayın insanların üç kuruşuna göz dikmeyin ayıp günahdır .

Kul hakkı yemeyin .

Herkes sağlıcakla kalsın eğer hesabı silmezlerse bayram tebriği için tekrar uğrarım .

Alivederçi muçoz grazias

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by SpotcuKenan Yazıyı Oku
    Odasında TV olan bir site meşhur cuma günü birilerinin 430 milyon dolar aldığını haber yaptı malumunuz. Ama ortaya çıktıki o gün meğerse birileri 1.1 milyar dolar almış. 7.20 den 1 milyar dolar aldın, 8 den sattın. Kar?
    İkincisi meşhur cuma gecesine kadar viop kısa biriktirdin. Pazartesi, salı tabanlarında paranı kaça katladın?
    Hala hem burda hem kuşlu sitede 'safça' eniştem beni niye öptü diyenleri görmek insanı gerçekten hayret ettiriyor.
    Yiğit bulut öncesinde borsa üzerine yazı yazardı. Oda soylu gibi ağır eleştiri yapardı. Eğer ikiside hu konuda iyi anlaşıp önceden pozisyon aldilarsa her hareket de kaldıraç vs çok ciddi para yapmıyor. Aldığı maaş bahşiş kalır kazandığı para yanında. Hiç riski yok.

3. RTE nin yerinde olsanız seçime ne zaman gidersiniz. Z kuşağınin sürekli artması, yaşlıların azalması RTE ye eksi yazar. Ekonomik durum gün geçtikçe eksi yazıyor. Hazır HDP CHP iyi parti olayların da karmaşık durumda. İttifak aday durumu da belirgin değil. YSK nüfusa göre milletvekili sayısını belirlemiş. Mayıs Haziran gibi ABD den de bu süreçte sıkıntı çıkarsa kazandığı seçimlerin çoğunda mağdur edebiyatı ile kazanmış bir adam. Bundan daha iyi bir zaman olmaz. 2023 ü beklemek ekonomik ve Z kuşağı sorunları zaman geçtikçe negatif etki ediyor. Yaşlılar dünyadan ancak medyanın verdiği kadar haberdarken erken genel seçim hiç de Uzak ihtimal değil.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Tufan bu piyasada görüştüğüm en dürüst insanların başında gelir zaten o yüzdende de sürekli dialog halinde oluruz .

Bizi kendinizle kıyaslamayın para uğruna insanları terse yönlendirmekten vazgeçin

30 daki 25 şirkete ortağım kaçı zararda siz tahmin edin .

Allahtan benzin olayı gibi bende 1 lot alıyorum kuzenim gibi .

Burada herkes ekmeğinin peşinde anlıyorum ama birazda empati yapın lütfen .

Duyarlı olunması gerekir diye düşünüyorum .

Zaten arka oturma organımız açıkta birde birbirimizden darbe yemeyelim .

Zaten manipülasyon yapın çeteler her köşe başını tütmüş iken.

Bu kadar yapmayın insanların üç kuruşuna göz dikmeyin ayıp günahdır .

Kul hakkı yemeyin .

Herkes sağlıcakla kalsın eğer hesabı silmezlerse bayram tebriği için tekrar uğrarım .

Alivederçi muçoz grazias

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Günaydın herkese,

Tufanın son çektiği veda videosuna tesadüfen denk geldim ve izledim...
    Pörtföyünü boşalttığını ve Bist de bir daha yüklü poz açmayacağını,yurt dışında poz alabileceğini,,,
    Neden böyle bir karar aldığının nedenlerinide anlatmıştı...
    Bir tahtada elindeki hisseyi satmak istediğinde,üzerine gidildiğini yine de her şeye rağmen zararına da olsa elindeki hisseyi o gün sattığını,,,
    Ayrıca reel sektörden aldığı izlenimlerini ve gözlemlerinin kendisini rahatsız ettiği gibi nedenlerle uzuun bir videoyla anlatmıştı...
    Ben de,sizin gibi bir art niyet görmedim hatta gayet dürüst bir şekilde hemde endeks tepelerdeyken durumunu anlatmış...
    Allah selamet versin....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

5. Noooldu kabine işi yattı mı?

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Günaydın herkese,

Tufanın son çektiği veda videosuna tesadüfen denk geldim ve izledim...
    Pörtföyünü boşalttığını ve Bist de bir daha yüklü poz açmayacağını,yurt dışında poz alabileceğini,,,
    Neden böyle bir karar aldığının nedenlerinide anlatmıştı...
    Bir tahtada elindeki hisseyi satmak istediğinde,üzerine gidildiğini yine de her şeye rağmen zararına da olsa elindeki hisseyi o gün sattığını,,,
    Ayrıca reel sektörden aldığı izlenimlerini ve gözlemlerinin kendisini rahatsız ettiği gibi nedenlerle uzuun bir videoyla anlatmıştı...
    Ben de,sizin gibi bir art niyet görmedim hatta gayet dürüst bir şekilde hemde endeks tepelerdeyken durumunu anlatmış...
    Allah selamet versin....
    Ben de bu forumu 15 yılı geçkin takip ederim çok yoğun olmasa da. Şu an sosyal medyadan takip ettiğim çoğu kişiyi de ilk burada tanıdım. Bu foruma ve bu forumdan takip ettiğim insanlara borçlu olduğumu hissediyorum. Tufan bey de bu kişilerden. Hem menkul piyasada hem de reel piyasada başarılı. YouTube da paylaştığı videoların hepsini izledim. Tarzını da beğeniyor ve takdir ediyorum. Burada yazan, düşüncelerini art niyetsiz paylaşanlardan çok faydalandığımın altını çizmek için yazdım bu notu. Varolsunlar. Kentuf özelinde de keşke devam etse videolara.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7. Yattı o iş bence. Damat şurada görev alacak vs. Ptesi sabahı hücum alışları olur 😀

Alıntı Originally Posted by Ege Mavisi Yazıyı Oku
    Abka vardı burda. Hala vardır belki. Bankacılık endeksi yukarı döndü falan diyodu. Ahahahahahahaha
    bende garanti 12 olailir diyordum
    şimsi ...seler 6.40 dan aşağısı yok diyorum
    günlük sarkmalar hariç
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 546/1001 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz