Sayfa 410/932 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Elinize sağlık Tolga bey [emoji122]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Teşekkür ederim Canel Bey

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Dosyalar BURADA

4 Sisteme ait parametrelerin tamamına yakını değiştirilmiştir. Pozitif kriter sayısı 25'e düşürülmüştür...
    Elinize sağlık Tolga Hocam, bu arada çıkan 8 kriterin hangileri olduğunu söylerseniz çok sevinirim.

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Elinize sağlık Tolga Hocam, bu arada çıkan 8 kriterin hangileri olduğunu söylerseniz çok sevinirim.
    Hangi periyot için?

Ben örnek günlük TL periyodu için vereyim cevabı...

Diğer periyotlar için kontrol etmedim.

8 kriter 4 sistem için de geçerli olan StochRSI ve TF3, TOLGA3, IKH3 ve AFYON3 kriterleri...

IKH ve AFYON kriterlerini beğenmediğim için TF ve TOLGA kriterlerinin yakınlarına çekmeye çalıştım.

Piyasa düzelince Pozitif Kriterler olsun Puanlama olsun senetler kendini belli edecektir diye umuyorum...
    Son düzenleme : BJK Coccinella; 27-03-2021 saat: 12:33.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Yeni sistemi 2. bir pc'ye kurdum. 1. ve 2. pc'deki eski ve yeni şablonları kaybetmeden tek pc'de birleştirmeye çalışıyor bu arada piyasada bir düzelme olursa diye kontrolü kaybetmemeye çalışıyorum. Çok yoğun bir iş ve ne kadar sürer onu da bilmiyorum.

5. Emekleriniz çok değerli Tolga bey, saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Emekleriniz çok değerli Tolga bey, saygılar...

Teşekkür ederim Canel Bey
    Son düzenleme : BJK Coccinella; 27-03-2021 saat: 18:25.

7. Kolay gelsin geceniz mübarek olsun.

Tüm arkadaşların kandillini kutlarım.

Sayfa 410/932 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •