Sayfa 554/1001 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Herkesi short ruhlu görüyorum. Bu güzel gelişme borsa çıkacak demektir.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ben tarihsel dongulere inanırım. Boyle durumlarda son 6 ay- 1 yil-2 yıllık grafiklere bakmak yeterli olmaz, yanıltır. Dün böyle bir grafik atmıştım. Burada soru buranın zirve olduğu kesin mi? Tabi Gaybi yalnız Allah bilir elbet. Ama Ocak ikinci haftası Vobun tarihi zirvesinden dönüp 2 aydan fazla sureyle o bölgede oyalanmasi, mal yedirmesi. Endeksteki net 3 lu tepe, USD bazlı endeksteki net OBO gibi elde veriler varken su grafigin tekrarı yüksek olasılıktır. Ben buna oynuyorum. Hani şu hisse bu kadar olur mu, şuraya düşer mi falan deniyor. Olur ağa. Rallide 155 bin endekse 8 kusur lira koca Garan oluyorsa bu borsada hiçbir hissenin dusemeyecegi bir deger yoktur. Hele hele malum gruplarin operasyonunu yemiş/yemekte olan hisseler. Uzak durmak icap eder.
    Çok haklı olmanla birlikte aklıma takılan soru sanki yerlisi yabancısı hasarı bankalarda bırakmakta kararlılar gibi. Yanı garantinin 4 lira olmasımı daha olası yoksa ereglinin 8 lira olması mi daha olası dersen ben secim hakkımı garanti den yana kullanırım. Düşüşü daha ileriye taşımak icin bankalar sahol kchol ve tüpraş kullanilacak gibime geliyor. Badem tahtalarindan thy de bu gruba katilabilir. Endekside bim eregli sasa krdmr petkim ve kalan cer cop ile dengelerler diye dusunuyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ben tarihsel döngülere inanırım.
    Böyle durumlarda son 6 ay- 1 yil-2 yıllık grafiklere bakmak yeterli olmaz, yanıltır.
    Dün böyle bir grafik atmıştım.
    Burada soru buranın zirve olduğu kesin mi?
    Tabi Gaybi yalnız Allah bilir elbet.
    Ama Ocak ikinci haftası Vob'un tarihi zirvesinden dönüp 2 aydan fazla süreyle o bölgede oyalanması, mal yedirmesi.
    Endeksteki net 3 lü tepe, USD bazlı endeksteki net OBO gibi elde veriler varken su grafiğin tekrarı yüksek olasılıktır.
    Ben buna oynuyorum.

her analizi duruma göre yapmak lazım.
    Düşüşler'de çıkışlar'da genelde 2 ana dalga halinde olur.
    İlk mum ilk çıkış dalgasının sonu.
    İkinci mum ilk düşüş dalgasının sonu diye görüyorum

Tek taraflı analiz yaparsan borsa ya hep yükselir ya hep düşer.
    Kardeşim benimde sizler kadar fazla teknik bilgim olmamakla varsayımlarla eğer ki iki taraflı opsiyon'da işlem yapma alışkanlığınız varsa ki vob takip edenin az veya çok bir bilgisi vardır bir tarafa takılıp kalınmamalı diye düşünmekteyim

4. genel olarak BOĞA piyasası 12-18 ay sürer
    AYI piyasası ise BOĞA'nın iki iki katı süre olur rakam vermek yanıltır.

Sonuç ortada arkadaşlar akıllı ve temkinli olun şuan analize gerek var mı sizce SORUSU ve aldığınız kararlar kazançlı olması dileğimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    Herkesi short ruhlu görüyorum. Bu güzel gelişme borsa çıkacak demektir.
    Halen kafa şark kurnazlığında.

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Çok haklı olmanla birlikte aklıma takılan soru sanki yerlisi yabancısı hasarı bankalarda bırakmakta kararlılar gibi. Yanı garantinin 4 lira olmasımı daha olası yoksa ereglinin 8 lira olması mi daha olası dersen ben secim hakkımı garanti den yana kullanırım. Düşüşü daha ileriye taşımak icin bankalar sahol kchol ve tüpraş kullanilacak gibime geliyor. Badem tahtalarindan thy de bu gruba katilabilir. Endekside bim eregli sasa krdmr petkim ve kalan cer cop ile dengelerler diye dusunuyorum.
    Tombul kuş, tombul kuş hocam çok tehlikeli. Geçen Covid düşüşü 5 lira dediydim topiginde dovmekten beter ettiler beni. Ha 8 den donduydu galiba. Ama ben yıllardır net bi 5 lira hedefi görürüm onda. 3-4 yildirda ciddi bir operasyon yiyor kağıt.

insan burda düşüncesini yazarken hem nal ına, hem mıh ına, vurması gerekiyor. hep aynı yere vurunca haliyle canı acıyanlar olabiliyor..

buna göre ben ilk bakışta önemli destekler kırılmasına rağmen, tekrar yukarı alıp gel, gel, yaptılarını düşünürken belkide en son numaralarını sergilediklerini düşünmeye başladım.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. fahrettin altun'un borsa istanbul'dan aldığı huzur hakkına dün %33 zam yapılmış.
    artık aylık 24.000 ₺ alıyor.

Sayfa 554/1001 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •