Herkesi short ruhlu görüyorum. Bu güzel gelişme borsa çıkacak demektir.
Herkesi short ruhlu görüyorum. Bu güzel gelişme borsa çıkacak demektir.
Çok haklı olmanla birlikte aklıma takılan soru sanki yerlisi yabancısı hasarı bankalarda bırakmakta kararlılar gibi. Yanı garantinin 4 lira olmasımı daha olası yoksa ereglinin 8 lira olması mi daha olası dersen ben secim hakkımı garanti den yana kullanırım. Düşüşü daha ileriye taşımak icin bankalar sahol kchol ve tüpraş kullanilacak gibime geliyor. Badem tahtalarindan thy de bu gruba katilabilir. Endekside bim eregli sasa krdmr petkim ve kalan cer cop ile dengelerler diye dusunuyorum.
genel olarak BOĞA piyasası 12-18 ay sürer
AYI piyasası ise BOĞA'nın iki iki katı süre olur rakam vermek yanıltır.
Sonuç ortada arkadaşlar akıllı ve temkinli olun şuan analize gerek var mı sizce SORUSU ve aldığınız kararlar kazançlı olması dileğimdir...
insan burda düşüncesini yazarken hem nal ına, hem mıh ına, vurması gerekiyor. hep aynı yere vurunca haliyle canı acıyanlar olabiliyor..
buna göre ben ilk bakışta önemli destekler kırılmasına rağmen, tekrar yukarı alıp gel, gel, yaptılarını düşünürken belkide en son numaralarını sergilediklerini düşünmeye başladım.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri