Çocukluğumdan beri kedi besledim çok iyi bir bağım vardır kediyle. Ama en son çalıştığım şirkette kediler abartılı bir açlık var. Abi ciğer mama veriyorum karnı doyuyor iki dk sonra mutfağın kapıda bağırıyor açım diye. Aşçı yemeğin suyu ile ekmek veriyor yüzüne bakmaz. Et balık ciğer olacak harici yüzüne bakmaz. Birde tuvaletini gidip çimlere yapınca kıyamet kopuyor bende. Bir türlü öğrenmediler. Sürekli açlar onlar için bayram tatili hafta sonu sadece karınları doysun diye her gün mutlaka işe giderdim. Alıştırmislar bütün kediler ordan yiyor kedisi köpeği ordan yer. Mamayı fazla versen de yetmez. Bunlar sebep tatil yapmadım günlük verdim. Karnını doyurdugum halde mutfak önünde miyavlamasi bende cinnete sebep oluyordu. Gördüğüm en kötü nankör kediydi. Çimlere yaparken görsem taşlardim. Patronun ayağına bir denk gelse kızardı. Bir türlü öğrenmediler toprağı yumuşattim kazdım olmadı çimler en büyük zevkleriydi. Onlar hariç bütün kedilerimle çok mükemmel bir ilişkimiz oldu. Köye bile gezmeye gittik. Biri kaybolduğu bir ay işten geldiğimde gece hergun aradım bulamadım.