Sayfa 558/1000 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Corona olayı biraz fazla abartılıyor...Benim 2 bacanak aile boyu corona oldular apartmanda da bir arkadaş ailece corona oldu...Benim baldız biraz ağır geçirdi ama diğerleri hafif grip gibi geçirdi...Hatta eve gelen öğretmenizmide oldu sadece tat kaybı hariç birşey yaşamadı..Bacanağın biri 60 yaşındaydı....

Konu bilnçli bir şekilde abartılıp birşeylerin üstü kapatılıyor gibi geliyor...

Virüslerle A-D-E birlikte çalışır....D güneştir , e vitamin kaynağı zeytin-yağı a vitamin için ise bilinen havuç, tatlı patates, tatlı kabak vb dir...

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Çok sıkıntılı işler cidden
    yapacak bişi yok..
    domuz gibi olan kalır olmayan x olur.. ne diyim...

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hah tam bir bilirkişi forumdaş.Sn asdek sizce covid ölümlerde yetersiz yoğun bakım hizmeti alanların veya sekonder enfeksiyonların oranı nedir.Benim bir uzak akraba geçen pikde resmen ankarada hastaneye yatırılmadı ,torpil falan bile çok işe yaramadı.Adam benim aklıma göre tedavi alamadığından öldü.
    Bu soruya cevap vermek zor. Çünkü konuyla ilgili oranlar maalesef paylaşılmamaktadır.
    Yoğun bakımı sadece doktorların verdiği bir hizmet sanılmamalıdır. Hemşire, hastabakıcı, doktorlar yani herkes elinden geleni yapmaktadır.
    Ama ölümlerin çoğu Şuanda ilerlemiş akciğer enfeksiyonları sebebiyledir. En azından benim gördüğüm.
    İnsanlar şu veya bu sebeple Covid'in ilerlemiş yani ciğerlerim enfeksiyonun son zamanlarında

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    yapacak bişi yok..
    domuz gibi olan kalır olmayan x olur.. ne diyim...
    Sonuçta öyle de oluyor zaten sn zaf doğu.Haklısınız.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Corona olayı biraz fazla abartılıyor...Benim 2 bacanak aile boyu corona oldular apartmanda da bir arkadaş ailece corona oldu...Benim baldız biraz ağır geçirdi ama diğerleri hafif grip gibi geçirdi...Hatta eve gelen öğretmenizmide oldu sadece tat kaybı hariç birşey yaşamadı..Bacanağın biri 60 yaşındaydı....

Virüslerle A-D-E birlikte çalışır....D güneştir , e vitamin kaynağı zeytin-yağı a vitamin için ise bilinen havuç, tatlı patates, tatlı kabak vb dir...
    Günde 100’ün üstünde insan ölüyor. Abartı olan taradı nedir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by asdek Yazıyı Oku
    Bu soruya cevap vermek zor. Çünkü konuyla ilgili oranlar maalesef paylaşılmamaktadır.
    Yoğun bakımı sadece doktorların verdiği bir hizmet sanılmamalıdır. Hemşire, hastabakıcı, doktorlar yani herkes elinden geleni yapmaktadır.
    Ama ölümlerin çoğu Şuanda ilerlemiş akciğer enfeksiyonları sebebiyledir. En azından benim gördüğüm.
    İnsanlar şu veya bu sebeple Covid'in ilerlemiş yani ciğerlerim enfeksiyonun son zamanlarında
    Acil servise veya yoğun bakıma erişebilmektedirler.

Not: Kusura bakmayın yazım kötü...

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Öyle diyorsanız öyledir..
    Umarım tez zamanda sevdiklerinizde yakalanıp bağışıklık kazanırsınız

Alıntı Originally Posted by asdek Yazıyı Oku
    İşte sıkıntı burda zaten,nasıl memleketteysek herkes rakamlardan korkuyor.Yahu hemen her konuda gerçek rakamlar sır))))

Sayfa 558/1000 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •