Sayfa 285/338 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1. Sayin Federal uzun zamandir takip ediyorsunuz, ama foruma daha once yazdiginizi hatirlamiyorum.beni yalniz birakmayin lutfen olumlu olumsuz saygi cercevesinde yorumlarinizi bekliyorum herkesin.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Haklısın İsmail bey yazmak gerekirdi hata ettik af ola bu zamana nasip oldu emekleriniz için tekrar teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by FEDERAL03 Yazıyı Oku
    Haklısın İsmail bey yazmak gerekirdi hata ettik af ola bu zamana nasip oldu emekleriniz için tekrar teşekkürler

Estafurullah ne hatasi maksat sohbet olsun, bilgi paylasimi olsun.

4. İsmail bey şirket ABS plastik levha da güze işler yapıyor fakat kurumsal müşteriler ile çalıştığını dipnotlarda göremiyoruz son pandemi ile birlikte karavan satışları patladı karavan malzemeleri ile şirketimiz alakalı tmsan,Türk traktör gibi şirketlerle plastik açısından çalışıyor mu ? Yada beyaz eşyada Vestel ,Arçelik gibi

5.  Alıntı Originally Posted by FEDERAL03 Yazıyı Oku
    İsmail bey şirket ABS plastik levha da güze işler yapıyor fakat kurumsal müşteriler ile çalıştığını dipnotlarda göremiyoruz son pandemi ile birlikte karavan satışları patladı karavan malzemeleri ile şirketimiz alakalı tmsan,Türk traktör gibi şirketlerle plastik açısından çalışıyor mu ? Yada beyaz eşyada Vestel ,Arçelik gibi

Calistiklari firmalari faaliyet raporu yada baska bi yerde goremezsiniz, bunu bende merak etmistim firmaya telefonda sormustum.

Özellikle otomotivde kimlere mal satiyorsunuz diye sordugumda turkiyenin en buyuk otomotiv firmalarina satis yapiyoruz ama direkt olarak onlara degil bagli kuruluslarina satiyoruz demislerdi.

6. İsmail bey diğer kağıtlarımdan biri olan karel gibi tarzı var bu konuda haberlerde duyarız ne yaptığını sonradan aklı ererse kap yollar ama tmpol kendi sitesinde yada faaliyet raporlarında refarasları bildirmesi lazım marka değerine ve yatırımcılar açısından daha şeffaf olur.

7.  Alıntı Originally Posted by FEDERAL03 Yazıyı Oku
    İsmail bey diğer kağıtlarımdan biri olan karel gibi tarzı var bu konuda haberlerde duyarız ne yaptığını sonradan aklı ererse kap yollar ama tmpol kendi sitesinde yada faaliyet raporlarında refarasları bildirmesi lazım marka değerine ve yatırımcılar açısından daha şeffaf olur.

Organıze sanayı bölgesinde kuçuk bir şirketiz büyüdükçe kurumsallaşacaktır şirket, karel gibi tmpolde togg da bizde varız dese ben şaşırmam çünkü zaten urun verıyorlar otomotıv piyasasına.Yeni fabrikaya da yakışır bence :-)

8.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Organıze sanayı bölgesinde kuçuk bir şirketiz büyüdükçe kurumsallaşacaktır şirket, karel gibi tmpolde togg da bizde varız dese ben şaşırmam çünkü zaten urun verıyorlar otomotıv piyasasına.Yeni fabrikaya da yakışır bence :-)
    İnsallah böyle bir haber neden olmasın ?Son 3 ve 2 yıldır yurt dışı satışları da artıyor şu dönemlerde yurt dışı mal satmak her firmanın harcı değil yani tmpol büyüklüğünde ve sektörde kıyaslarsak

Sayfa 285/338 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •