Sayfa 520/602 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Hayırlı geceler Hocam

2. kabine bende merakla bekliyorum listeler havada ucuşuyor ama aslı başkanda

3. kanal istanbulla alakalı gelişmeler yarın ilgili hisselerde hareket getirecektir...bu arada liste yapmaya çalışıyorum

4. Hocam gsarayda hareket baslarmi?

5.  Alıntı Originally Posted by Speed78 Yazıyı Oku
    Hocam gsarayda hareket baslarmi?
    hareket cok gecikti ama yıllık listede elbet o canak tamamlanacak hedefine gidecektir sancısız olmaz yükselişler sabırlı olmak lazım

6.  Alıntı Originally Posted by Quanticode Yazıyı Oku
    Süveyş kanalında yaşanan gemi krizinden sonra dünyada tuvalet kağıdı mendil vs madde üretiminde hammadde bulunmamasına bağlı olarak geçiçi bir kriz yaşanacağı haberlere lanse ediliyor. Bizim ülkemizde bu sanayide faaliyet gösteren firmalara önünüzdeki günlerde olumlu yansıyabileceğini düşünüyorum sn yerli, birde citibankın Türk bankalarının tahvillerini satın alabileceklerini açıklaması bankalar açısından olumlu karşılanabilir ve bir beklenti oluşabilir. Yanlızca kişilel görüşlerimdir
    Mrb
    Eczacıbaşının bu konuda üretimi var diye biliyorum. Eczyt takip edilebilir gibi bu bilgiden sonra. Kağıdı hiç takip etmedim sadece böyle bir üretim yaptığını hatırladım. Ytd

7. İyi geceler çelik hocam listeyi takipteyiz
    Saygılar

8. HAFTALIK LİSTE
    IHLGM mebes gidermi bu eşşek
    YGGYO
    HDFGS
    ALBRK
    RHEAG
    AKCNS
    EKGYO
    SISE
    PEKGY
    ANHYT
    DGGYO
    BSOKE BİRAZ FAZLA OLDU GİBİ AMA HALEN YAZMAK İSTEDİKLERİM VAR BU HAFTA İYİ OLUR İNŞALLAH ALLAH HERKESE BOL KAZANÇLAR NASİP ETSİN

Sayfa 520/602 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •