Originally Posted by
ACEMÝ BORSACI
Ben bu foruma Çelik çomak hocam gibi iyi niyetli insanlarýn vesilesiyle üye olmuþtum lakin senin gibi riyakar birinin olduðunu bilseydim hayatta üye olmazdým.Gördüklerimi paylaþýyorum diyorsun lakin iþine gelenleri görüyorsun ,adaletsizlikten bahsediyorsun ,büyük günahtan bahsediyorsun lakin tek bir partiden bahsederek olaylarý açýklamaya çalýþýyorsun ,diðer siyasi partilerin iþlediði günahlarý da söyle de adaletten bahsedeceðim derken adaletsiz duruma düþme ki þu an o durumdasýn .Madem büyük günahlarý biliyorsun malûm partide iþlenen tecavüz olaylarýndan bahsetsene iþine gelmiyor mu yoksa bunlar büyük günah deðil mi sana göre.Tertemiz duygularýn nasýl kötüye kullanýldýðýný bu durum üzerinden de anlatsana ama yok algý yapacaksýn ya iþine gelmez .
Gerçi sen büyük sevap kazanmayý kendince garantilemissin lakin her þeyi Allah bilir.
Ha biz burada hangi partinin ne yaptýðýný sen gelene kadar ulu orta anlatmadýk çünkü burada her siyasi görüþten insanlar olduðu için kimseyi incitmek istemedik , hisse bazlý deðerlendirmelerimizi yaptýk ama sayende burasý haftalýk hisse paylaþýmýndan ziyade haftalýk siyaset meydanýna döndü .
Cümleten Allah ' a emanet olun topige uygun emeði geçen herkesten Allah razi olsun, malum arkadaþ güzelim topigi çok güzel sabote etti.
Yer Ýmleri