...........
...........
gelmez gelmez dedim ama
doalra bakınca
efsane gerimi dönüyor
boğdurmamışlar
bir halt olacağı yok.
Mete Bey,
Tabanın bir bölümünde ve partinin kurucu kadrosunda pkk sempatisi olduğunu inkar etmiyorum zaten.
Sorun, demirtaşın içeride olmasının nedeninin bambaşka olması.
Arkadaşa sorduğum 2 sorunun cevabını sizden de bekliyorum:
1- Demirtaş da bahçeli gibi 180 derece dönüp cumhur ittifakını desteklese 4 yıldır hapiste olur muydu?
2- "1" numaralı sorunun cevabının "hayır" olduğunu bildiğiniz halde demirtaşın içerde olmasını desteklerken içinde bulunduğunuz ahlaki çöküntünün farkına varıp kendinizden utanmıyor musunuz?
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Ne sempatisiymiş o! Başı PKK gövdesi HDP olan tek varlık var... Evet, Demirtaş'ın yalnızca C.Başkanına hakaretden değil Anayasanın değiştirilemez ilk 3 maddesini hiçe saydığı için de müebbetle yargılanması gerekirdi. Hakaret etmeseydi serbest olacaktı ki bu bile anayasayı hiçe saydığını görmemektir görevi ihmal suçudur.. PKK/hdp'lilerin Halk düşmanı teröristler olduğunu biliyorsun 40 bin insanın katlinden sorumlu olduğunu biliyorsun bir de utanmadan buraya gelip terörü övüyorsun..
Bedem style devrede yine ekgyo petkim vb. Sanayi ile yine dipten alıyorlar. Hadi bakalım.. Bugün short çıkmaz bu piyasadan. Belli aralıkta götürüyor.ytd
Bitti abi o iş, Mehmet abi 23 martta dibi işaretledi
Artık kimbilir ne zaman gelir tepeyi işatetlemeye, bu işler büüüle abi
kapat ekranı, izleme boşuna
Hamdım Piştim Yandım
hdfgs de borsanın en sağlam kağıdı çıktı düşüş başladığında 4.40 dı bugün 5 i yıktı
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri