Sayfa 576/1000 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Vaka sayısı32.400 olmuş
    bir halt olacağı yok.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar haftasonu genelde sayılar hep düşerdi.İki haftadır haftasoonu düşmüyor.Zaten pazartesi vakalar istatistiki olarak artıyor,sanırım millet haftasonu şüphesi olsa da hele bir pazartesi olsun öyle gidelim hastaneye diyor.Eğer bugün de 30 bin civarında vaka gelirse,yarın 33 34 gelebilir ki bu sanırım rekor demek olur,allah hepimize kolaylık versin.
    Arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez,aman ha üçüncü dalganın içindeyiz,çok ama çok dikkatli olun,kendinize ve ailenize sahip çıkın:Zaruri durumlara diyeceğim yok,ama keyfi işleri bırakın.

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    sahsi gorusum su an hic maske takilmamasi

kendim bizzat maskecilerle iletisimim olmakta ,ambalaj ureticisi oldugumdan
    alayi kutusu 5-6 tl lik maske satiyor.

devletin oncelikle maskede standart getirip 3 katli ve ortasi filtreli maske sarti kosmasi gerekli.

su an saglik bakani olsam tum kalitesiz maskelerin satisini yasaklarim ama nerdeee...

piyasada takilan maskelerin alayi süs amacli.
    Neredeyse psikopatlık derecesinde piyasadaki bir çok maskeyi denedim,ARE marka maskeleri aylardır kullanıyorum memnunum,sizin bahsettiğiniz maske n95 denilen maske,ancak günde 8-12 saat çalışmak zorunda kalan insanlar o maskeyle çok problem yaşar(nefes alma güçlüğü vb)

Bence,kaliteli bir maske markası seçilmeli ve 2 adet takılmalı ve eğer gün boyu insanlarla muhatap olunuyorsa 4 saatte bir değiştirilmeli,şimdilik başka çözüm görünmüyor...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Biri bu karıyı yoğun bakıma götürsün, bir dost Kötünahiyede görmüş dediğine göre hastaları yüzüstü yatağa bağlamışlar, daha fazla anlatma dedim kestim.
    Reha Bey,dün yazdım,eşim nöbetçiydi,beldeden hallice ilçede 4 ölüm oldu,dün en az 10 kez mavi kod verilmiş,takviye doktor çağırmışlar ve ölümler 50-60 yaş aralığına inmeye başlamış görünüyor,ama şehir merkezinde,çay ocakları önünde 30-75 yaş aralığındaki iki ayaklı...... lar çene maskesiyle dip dibe çay sigara keyfi yapıyor...

7. sadece 3 büyük ildeki ölüm sayısı 150'dir
    geri kalan 78 ilden 4 ölüm çıkması büyük başarı aslında.!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Yastık altındaki nakitin riski;
    Bankalarda buharlaşmış hesaptan %99
    Daha az.!!!!

https://www.google.com/amp/s/www.hab...e-aktardi-4002
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 576/1000 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •