oyuncu nekadar kısa vadede moralleri zorlasada, tahtada karlılığa geçiş ve özsermaye toparlama sürecindeki pozitif egilim ve malum gelecek olasılıkları nedeniyle büyük resime değer veriyorum...
haftalık
aylık
![]()
oyuncu nekadar kısa vadede moralleri zorlasada, tahtada karlılığa geçiş ve özsermaye toparlama sürecindeki pozitif egilim ve malum gelecek olasılıkları nedeniyle büyük resime değer veriyorum...
haftalık
aylık
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Tarihi boyunca ıhlas grubunda tek operasyon yememiş kağıt ne sabır varmış adamlarda be..
üstad bu ilk operasyonu halka arzda yemiş 1.30 doları görmüş şuan 11cent civarı yani yaklaşık 13 kat düşmüş kat...agustos ayında ise yaklaşık 20 cent civarı tekrar semaye arttırım gerçekleşti...yani halka arzı sırasındaki yediği operasyondan sonra hiç operasyon yemedi diyebiliriz...20 cent hesabını düşünürsek yeni lotlar ve 30krş tan bedelliye kadar toplanan eski lotlar operasyon yemedi...20 cent in muco için yeterli olacağını düşünüyorsak o ayrı tabiki...ben yeterli görmüyorum...riski taşımamın tek nedeni bu...bakalım zaman ne gösterecek...artık iha mevzuna dek yatırıma dönüştü ellerimizdeki mal![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
bunun eksiği yok fazlası var 450m. lotve bunlar grup kaat, inceleyin 10/20 kat yükselenlerin çoğu sıg kaatlar ve patronlarının bunlar gibi borsada 5/6 kaadı yok...yani spekülasyonu kolay kaatlar onlar...bunun gibi sermayesi agır ve grup kaadı çok olanlar da operasyon kolay değil...
örnegin daha öncede alıp sattığım ygyo, 30 krş da pandemide alıp 70krş larda satmıştım haziran gibi...30 krş da bile pahalı kaattı, özsermayesi erimiş ekside bitik kaattı...parton ve spekülatörü bir şekilde yükseltti bedelli sermaye arttırım için, insanlar 1tl üstünde bile akın akın almak istedi...özsermayesi ekside olmasına karşın...yani akılla izanla tecrübeyle açıklanamaz şeyler oldu borsada geçen yıl...bir çok batık sıg kaat spekülatörler aracılığı ile tahta yükseltip yüksek oranda bedelli süreci gerçekleştirdiler...şuan o tahtalarda belkide 10 yıl batık yukardan yakalanan ky. dolu...bu işin matematiği geçen yıl şaştı yani...borsada tecrübesizler 10 yılda 1 tecrübeliler her yıl kazanırtakılmayın muhteşem hikayelere
![]()
![]()
borsanın gerçeği şuan bulunduğumuz tahta türevi işlemler...
iha hikayesi sonlana dek özsermaye ve yıllık karlılık bakımından iha kaynaklı iştirak katkısı ihyaydaki bilançolarda gözlemleyeceğiz...bu olumlu bir temel veri...tahtaya yansıması konusunu iha meselesinin olgunlaşması ve zaman gösterecek...
burda bir cevher var bu fiyatlardan acik ifade ediyorum
belki bir 0.82 denemesi daha yapabiler mi ? her sey beklenir bunlardan yaparlar
ama bence sabrin sonu burda da selamet olacak
rakamlar yalan soylemez , sonucta er yada gec su akar yolunu bulur
yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri