Sayfa 675/1001 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Viop XXXII

1. yıne beceremedı geldı....makasta fayda etmedı....145 ustune oturan ayı...geldıkce tokatlıyor...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bakalım ybtakasoranı artacak mı
    En son 43.56 idi
    Onu bilmem ama dolar bazlı sağlam bir dip yapmadan o işler yaş... Mesela dolar 12 garan 5 lira olsa ben mala girerim. Belki yabancı daha toktur... Yoksa yüzde 20 tl faiz var... Ons altın 1680 lerde. Neden büyük kriz öncesi buralardan tl varlık riski alsın ki?

3.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Onu bilmem ama dolar bazlı sağlam bir dip yapmadan o işler yaş... Mesela dolar 12 garan 5 lira olsa ben mala girerim. Belki yabancı daha toktur... Yoksa yüzde 20 tl faiz var... Ons altın 1680 lerde. Neden büyük kriz öncesi buralardan tl varlık riski alsın ki?
    Alır demedim dikkatli okursan eccük daha anlamlı olur, satıştan vazgeçer dedim belli de olmaz tabii bu işler
    Yabancının sevdiğini yerli sevmez
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Alır demedim dikkatli okursan eccük daha anlamlı olur, satıştan vazgeçer dedim belli de olmaz tabii bu işler
    Yabancının sevdiğini yerli sevmez
    dayu yarın roket olurmu???

her işim elden ayrı olduğu için, bu makas olayının neye göre değerlendirildiğini merak ettim. tamam bendede var öyle bir zımbırtı ama piyasayı merak ettim. piyasa genel olarak aynı çerçeveden baktığı için bir kişin aydınlatması yeterli beniim için.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    dayu yarın roket olurmu???
    Bu soruyu bikaç gün önce de sordular abi, benim düşüncem aynı, hemen toparlanma olmaz ama 23 martta Mehmet abi 1256 Viobda dibi işaretledi,grafik şekillenmesi nasıl olcak bende bilmiyorum

Alıntı Originally Posted by ExtentioN Yazıyı Oku
    bozgurt dibi işaretle 125.600
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    her işim elden ayrı olduğu için, bu makas olayının neye göre değerlendirildiğini merak ettim. tamam bendede var öyle bir zımbırtı ama piyasayı merak ettim. piyasa genel olarak aynı çerçeveden baktığı için bir kişin aydınlatması yeterli beniim için.
    makasın kapanması= aşağı yönlü iştah
    makasın açılması = yukarı yönlü iştah

8. ayunun bırı geldı gomdu tokadı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 675/1001 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •