Sayfa 693/1001 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Bende 5,98 temettü aciklayinca 31,86 dan Vestel aldım.
    Yüzde 90 ına sahip olduğu vesbe den daha ucuz halde fk'sı

Daha anca 7,15 fk ya çıkabildi. Fk ya şöyle bakıyorum. Aynı karlılık devam eder mi? Bilancoya bakıp eder dersem tutuyorum. Bilançolar gelip yanıldı isem satıyorum.

Şuan en ucuzu gözde girişim ama işte patronu Murat Ülker. Bedava hisse verse almam. Fk 1,66

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Anlıyamıyorum, anlamak için soruyorum. Böle bir mantık var mı? O zaman 3-5 kat artmış HER hisse pahalı mı?

Deva 2020 de 7TL idi, çok ucuzdu. Şu anda 30TL...hala ucuz! Şise de net ucuz. Şu borsada ederinin altında olduğu tartışılmayacak hisselerden biri bence...

Ismen'e de aynı muameleyi yapmışınız. Şurdan şuraya gitti diye. Kaçtan geldiğinin hiç önemi yok bence. Fiyat kaç şu an? 15.70...Ucuz mu? Yeappp. Ismen bana göre önümüzde ki yıllara damga vurur. Kaç kat artmış olursa olsun, ucuz...
    Ben 1,17 tl maliyetli hisselerimi en son 21-27 tl cıvarları sattım,bana göre bu şirketin olması gereken fiyat en babası 5 tl dir.
    Speksi isterse bu hissenin fiyatını 100 tl.ye çıkartır,günümüzde çoğunluk hisseler farklı sebeplerle fiyatlanıyor.
    Buyrun fiyatın kaçtan geldiğinin hiç önemi yoksa''sizce''benim sattıklarımı siz alın.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=113&page=228

ytd

Reuters: Türk Bankaları borçlarını ödeyebilecek mi?

Capital Economicsin hesaplamalarına göre Türkiye deki bankaların
    önümüzdeki 12 ay içerisinde ödemesi gereken 89 milyar dolar tutarında borcu var.

Yaklaşık 94 milyar dolarlık mevcut dövizinin neredeyse yarısının
    büyük oranda swap işlemleri kanalıyla Merkez Bankasına aktarılmış durumda..

bankaların uluslararası piyasalardan borçlanamaması durumunda
    kısa vadede yaklaşık 50 milyar dolara ihtiyaç duyacağını hesaplanıyor..

Türkiye nin döviz rezervleri kamu bankalarının 2019 ve 2020 yıllarında TL deki değer kaybının önüne geçmek için Merkez Bankasının SWAP işlemleri aracılığıyla 130 milyar dolar satmasının ardından ciddi biçimde zayıfladı.
    https://www.paraanaliz.com/2021/ekon...cek-mi-g-1802/

4. Temel analiz bilginiz ve bilanço bilginiz yok anladığım kadarıyla.

Olabilir, sizin yönteme de saygı duyuyorum tartışmak anlamsız herkes bildiği gibi oynasın oyunu sonuçta kazanan her zaman haklıdır.
     Alıntı Originally Posted by aristokrat Yazıyı Oku
    Ben 1,17 tl maliyetli hisselerimi en son 21-27 tl cıvarları sattım,bana göre bu şirketin olması gereken fiyat en babası 5 tl dir.
    Speksi isterse bu hissenin fiyatını 100 tl.ye çıkartır,günümüzde çoğunluk hisseler farklı sebeplerle fiyatlanıyor.
    Buyrun fiyatın kaçtan geldiğinin hiç önemi yoksa''sizce''benim sattıklarımı siz alın.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=113&page=228

ytd
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Evet sn. Desperado ben de borsamızda özellikle son 1.5 yıla kadar gayet her dönem 2 3 fk sirket yakalıyor ve alıp taşıyordum. Viop işlemlerinden bağımsız bilanço temelli her çeyrek tüm şirketleri çalışır puan veririm en beğendiğim 8 - 12 hisseyi de mutlaka taşırım. Viop da battık ama bu yöntemle hiç batmadık 6 sene oldu artık dokunmam ve bozmam esas param bu işte.

Viop a atın intikamı için geri geleceğim şu dişleri filan bi yerine taktiralim biraz limon satalım
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Ben 2008 krizinde 1 fk'dan hisse aldım... şaka değil, 1 fk... önceki seneki karına düşmüştü thy'nin değeri...
    ama 3 fk'da da ucuzdu... ordan da almıştım... 2 fk'da da ucuzdu.. ordan da almıştım... uçakları topluyorsun çıkarıyorsun olamaz bu fiyat diyorsun, her aldığımda kafayı yiyordum...

yani ucuzun sonu yok...

kaldıraçlı işlem yapılmıyorsa, para çoksa, o paraya kısa vadede ihtiyaç yoksa bu strateji para kazandırıyor... uzun vadede...
    viop'ta bu şartlar pek geçerli değil...

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Evet sn. Desperado ben de borsamızda özellikle son 1.5 yıla kadar gayet her dönem 2 3 fk sirket yakalıyor ve alıp taşıyordum. Viop işlemlerinden bağımsız bilanço temelli her çeyrek tüm şirketleri çalışır puan veririm en beğendiğim 8 - 12 hisseyi de mutlaka taşırım. Viop da battık ama bu yöntemle hiç batmadık 6 sene oldu artık dokunmam ve bozmam esas param bu işte.

Viop a atın intikamı için geri geleceğim şu dişleri filan bi yerine taktiralim biraz limon satalım

ben seni takip ediyorum ismen ve doasi en dipten yazmıştın.
    ykbde iyi oynuyorsun.
    ama banka isine daha fazla girmesen iyi çünkü o kısımda pek iyi değilsin bence.
    bir de endeks konusunda bazen zorlama iyimser kalıyorsun.
    yani ben şunu hic hatırlamıyorum çağrı bey bu endeks bence düşer dememistir yani yoktur sanmam.
    ama endeks bazen düşüyor

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ben seni takip ediyorum ismen ve doasi en dipten yazmıştın.
    ykbde iyi oynuyorsun.
    ama banka isine daha fazla girmesen iyi çünkü o kısımda pek iyi değilsin bence.
    bir de endeks konusunda bazen zorlama iyimser kalıyorsun.
    yani ben şunu hic hatırlamıyorum çağrı bey bu endeks bence düşer dememistir yani yoktur sanmam.
    ama endeks bazen düşüyor
    Estf. elimizden geleni yapıyoruz.

Spot yatırım yapan adam doğası gereği boğadır,

Endeks düşecek'i sadece VIOP'da diyordum, sürekli short taşıyordum hedge fon gibi. Bata bata bay geldi iki yönlü oynayayım dedim, gene battık iyi mi

Bu arada çok iyi takip etmişsiniz, gerçekten YKB de kazandım onun dışında GARAN HALK hep dayak yedik, gerçekten böyle yani karnemiz ben de ay - yıl sonlarında muhasebe yapıyorum işlemlere bakıyorum, evet.

Belki x30 işlemlerimi tamamen otomatize etmeliyim.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Viop a atın intikamı için geri geleceğim
    Bence Viob'ta dikkatli olmak gerekiyor...
    Kaşıkla toplayıp tekrar kepçeyle vermeyin...
    Burada herkese bir şekilde ölümü tattırıyorlar..
    Hissede sağlam şirketlere yatırım yaptığınızda er ya da geç kazanıyorsunuz...

Sayfa 693/1001 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •