TEB:
Hesap Bakım 0.01 TL 0.01 TL Saklama bakiyelerinin piyasa değeri günlük 1.000 TL. ve üzeri olan hesaplardan günlük olarak 0.0164934 TL. alınır (BSMV Dahildir)
Saklama (Diğer Yatırım Fonları) %0.01 %0.01 Yatırım fonunun pay fiyatı olarak ilan edilen son fiyatı ile pay adedinin çarpılması suretiyle hesaplanır (%5 BSMV ilave edilecektir)
Alım-Satım İşlemleri (Yatırım Fonu Payları) %0.00075 %0.00075 Yapılan işlem tutarı bazında hesaplanır (%5 BSMV ilave edilecektir). Alt limit 0.01 TL.'dir.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Bu arada kullanmadığınız vadesiz hesaplar varsa, hesap işletim ücreti de alınabilir. Bu konuya da dikkat etmeli, edevlet, emkk gibi siteler üzerinden üzerinizde kayıtlı açık vadesiz hesap olup olmadığı kontrol edilebiliyor sanırım.
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/danis...ZkuKYSxdD9wigA
Yine başladı galiba bu tantana. Uğraş dur. Mkk'de yıllar önce kapatmak için basvurduklarım kapandı dedikleri bile açık görünüyor. Garanti mesela kapatmamış, internet şubeden kapanıyor diyorlar internet şube yok.
Daha ne yapılabilir bilmiyorum. Kapandı diyor, hayalet gibi peşinde sürekli. Şaka gibi. Kapat işte kapat.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri