Sayfa 637/1000 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    vay be sabah sattigim % 100 dolarda su an bile geri alsam daha fazlasini aliyorum..
    Arkadaşım hep haber et, lütfen.
    İki kuruş yaşlanınca rahat edelim diye biriktirdiğimiz paramız var.
    O da kuşa döndü...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2. Borsa bugün tavan gider artık.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Borsa bugün tavan gider artık.
    Başta artı açsa da öğleden sonra eksiye geçer. Malum Cuma gecesi ne kararlar çıkar bilinmez.

4. Köşk e çıkan ve Cumhurbaşkanı Gül le görüşen Genelkurmay eski Başkanı Özkök, Darbe günlükleriyle ilgili ifade vermeyi düşünüyor musunuz? sorusunu, Kasaptaki ete soğan doğramam. Büyüklerimden öyle duydum. Günü gelir konu olursa o zaman bakılır diye yanıtladı.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/k...gramam-9411641

Simdi merak ediyorum, bu soganci pasa bugun geldigimiz durum hakkinda ne dusunuyor.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Köşk e çıkan ve Cumhurbaşkanı Gül le görüşen Genelkurmay eski Başkanı Özkök, Darbe günlükleriyle ilgili ifade vermeyi düşünüyor musunuz? sorusunu, Kasaptaki ete soğan doğramam. Büyüklerimden öyle duydum. Günü gelir konu olursa o zaman bakılır diye yanıtladı.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/k...gramam-9411641

Simdi merak ediyorum, bu soganci pasa bugun geldigimiz durum hakkinda ne dusunuyor.
    Kasaptaki ete soğan doğramam...

Kümesteki tavuğa tuz ekmem...

Denizdeki balığa limon sıkmam..

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Umarım kazançlı çıkarsınız.
    Ama yaşadığınız ülkeyi unutmayın. Bir saatte çok şey değişebilir.
    Gece yarısı yaklaşıyor.....[emoji23]
    Usd mevduattan nerdeyse 2 senede alacağım doları şimdiden 24 saatte alabiliyorum ..

7. doları 8.30 lardan satanlar (ki verilere göre 8 milyar dolardan fazla)şimdi ''Oo ucuzlamış '' diye alım yaparsa ne olur? Ya da hazır kurtuldum bir daha da bulaşmam mı der.....????
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Arkadaşım hep haber et, lütfen.
    İki kuruş yaşlanınca rahat edelim diye biriktirdiğimiz paramız var.
    O da kuşa döndü...
    Dün sabah ben ve birkaç kişi daha tamamını sattığımızı yazmıştık keşke sık takip etseymişsiniz burayı..

Sayfa 637/1000 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •