Sayfa 639/1000 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by akrepyel Yazıyı Oku
    ben de düşünüyorum uzun vade için bakalım zararda mı kalıcaz görürüz
    Zarar olmaz da... bir ihtimal az daha bekleseydim daha düşükten alabilirdim olabilir.
    Ben 9,45’i iyi bir fırsat olarak gördüm, aldım geçtim.

ABD Başkanı Joe Biden'ın göreve başladığından beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmemesi dikkat çekerken ABD Savunma Bakanı Lloyd J. Austin ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar arasında bir telefon görüşmesi gerçekleşti. ABD Savunma Bakanlığı görüşme sonrası yaptığı açıklamada, Austin'in Türkiye'ye S-400 sistemini ellerinde tutmamaları çağrısı yaptığını duyurdu.

7.9 dikkatle izlenmeli...Müsiadı düşük kur 7 civarı istemiyor..Tüsiad 8 üstü bize zarar veriyor diyor...ortası 7.8 diye düşünüyorum...

4. Halkın bankası tanzimden yeşil satıyo isteyeni boş çevirmiyo diollar mübarek paskalya cuma günü. hayrına

Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Elvan, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek toplantıda, AB büyükelçilerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Mart'ta açıkladığı "Ekonomi Reformları"na ilişkin sunumda bulunacak.

Bakan Elvan, bugün saat 15.30'da başlayacak görüşmede, büyükelçilere, Türkiye ekonomisinin genel görünümü hakkında bilgi vererek, onlardan gelecek soruları cevaplayacak.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut:
    - Dövizdeki atak spekülatif, piyasalar MB Başkanını sevdi-CNN Türk
    - Kurumların devamlılığı esastır, TCMB'nin sıkı para politikası açısından dik durması çok önemli

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yiğit Bulut : yerliler satış $ 11 milyar tutarında

Yiğit Bulut : TCMB tek bir dolar satmadı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yiğit Bulut : yerliler satış $ 11 milyar tutarında

Yiğit Bulut : TCMB tek bir dolar satmadı
    Inanmiyorum, algiya yonelik olmayan hicbir aciklama gelmez bundan.

Sayfa 639/1000 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •