-

Originally Posted by
Fuat Soylu
Size lüks kadife al diyen arkadaş....
İşi biliyormuş 😉😉😉
Fuat hocam selamlar, nasılsınız?
-

Originally Posted by
Fuat Soylu
Size lüks kadife al diyen arkadaş....
İşi biliyormuş 😉😉😉
Hasan yada ekrem abiler olmalı
-

Originally Posted by
Black Mirror
Mkk internet sitesinde yapikredinin yazdigi oranlar mevcut.Yapikredi dogru gozukuyor mkk ya gore su an icin. Vakifbank oranlari neye dayanarak yuksekten yazmis henuz bilmiyoruz.
sn.Balack Mirror, merak ettim araştırdım. Öncelikle mkk sitesinde ücret listesi gibi bir şeye ulaşamadım. Googleda aratınca Eylül 2020 tarihli bir pdf dosyası bulunuyor. Oradaki ücretler ile vakıfın ocak ve şubat ayında yaptığı kesintilerini karşılaştırdığımda uyumlu gözüküyorlar. Yani ya vakıfın sitesindeki yazılan ücretler yanlış, ya da vakıfın sitesindeki yazan güncelleme tarihinde (19.03.2021) mkk bir fiyat güncellemesi(!) yaptı da biz halka söylemedi. Mart ayı kesintileri geldiğinde anlarız.
-

Originally Posted by
md1
sn.Balack Mirror, merak ettim araştırdım. Öncelikle mkk sitesinde ücret listesi gibi bir şeye ulaşamadım. Googleda aratınca Eylül 2020 tarihli bir pdf dosyası bulunuyor. Oradaki ücretler ile vakıfın ocak ve şubat ayında yaptığı kesintilerini karşılaştırdığımda uyumlu gözüküyorlar. Yani ya vakıfın sitesindeki yazılan ücretler yanlış, ya da vakıfın sitesindeki yazan güncelleme tarihinde (19.03.2021) mkk bir fiyat güncellemesi(!) yaptı da biz halka söylemedi. Mart ayı kesintileri geldiğinde anlarız.
07.01.2021 tarihinde MKK tarifeyi yayınlamış.
Vakıfbank'ınkinin kısmen doğru olduğunu tespit ettim.Ama fazla aldığı alım satım ücreti.
2021 tarihli MKK tarifesi
https://www.mkk.com.tr/tr-tr/Saklama....01.2021_s.pdf
-

Originally Posted by
Black Mirror
Hesap isletim ucreti kesmeden once bankalar tarafimiza su tarihten itibaren hesap isletim ucreti alinacaktir gibisinden bir sms veya mail gonderir herhalde degil mi ?
.
30 günlük sure veriyorlar direk kesemez.
-

Originally Posted by
Kemtuz
Fuat hocam selamlar, nasılsınız?
Sağolun değerli üstadım 🙏🏼🙏🏼
Sizler nasılsınız, iyi haftasonları diliyorum saygılar 😊😊
-

Originally Posted by
YapraksızYonca
Hasan yada ekrem abiler olmalı

hahahah olabilir üstadım 😀😀
-
Burgan digital benden sadece mkk açılış ücreti kesmişti.yillik yada aylık mkk kesicekmi sürekli kullanmıyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri