Sayfa 735/1001 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Allahın belası abd 10 yıllık gene yukarı gidiyor.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Friday April 02 2021 Actual Previous Consensus
    03:30 PM
    US
    Non Farm Payrolls MAR 916K
    468K 647K
    US
    Unemployment Rate MAR 6%
    6.2% 6%

US
    Average Weekly Hours MAR 34.9
    34.6 34.7
    US
    Participation Rate MAR 61.5%
    61.4%

US
    Average Hourly Earnings YoY MAR 4.2%
    5.2% 4.5%
    US
    Average Hourly Earnings MoM MAR -0.1%
    0.3% 0.1%

Henüz yüksek aşılanma ve işyerlerinin açılmaya başladığı dönemi kapsamasa da ,çok güçlü bir tarım dışı istihdam rakamı geldi.Şimdi gözler benchmark ABD tahvil faizlerinde ve dolar endeksinde olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bu kadar para suruldu piyasaya, bir senede %100 yapmayan emtia kalmadı, yine iyi duruyor buralarda... abd'de hala enflasyon yok filan deniyorsa da artık kimse inanmaz açıkçası, hadi gıdayı mıdayı geçtim de demiri bakırı petrolu navlunu da mı yansıtmayacaklar fiyatlara ...
    Altın gümüş yerleri süpürüyor. Her şeyi geçtim bu majör varlıkların fiyatlarının rezil olmasına ne demeli. Her şey Apple amazon Microsoft ile olmuyor ne yazık ki. Donlarına kadar satsınlar ama yeter ki borsalar düşmesin kafası bakalım nerede patlayacak
    Enflasyon ise ons altın nıye burda
    RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Altın gümüş yerleri süpürüyor. Her şeyi geçtim bu majör varlıkların fiyatlarının rezil olmasına ne demeli. Her şey Apple amazon Microsoft ile olmuyor ne yazık ki. Donlarına kadar satsınlar ama yeter ki borsalar düşmesin kafası bakalım nerede patlayacak
    Enflasyon ise ons altın nıye burda
    herkes mersine giderken tersine giden bir altın var zaten... bence de çok mantıklı değil, muhtemelen 3 ana sebebi var..

birincisi, pandemi başlarında çok fazla alım yapıldı ve aşırı alıma girince burdan diğer emtialara geçiş oldu...
    ikincisi de kripto paraların yukselişi, tahminimce yine pandemi sırasında altına yatırım yapan bazı bireyseller ve fonlar bu kriptolara geçmeyi çağın gereklerine daha uygun buldu...
    üçüncüsü de yükselen faizler, endüstriyel kullanımı olmadığı ve durduk yere temettü benzeri bir getiri sağlamadığı için dipten yukselen faizler ilk altını vuruyor...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. bugün tom emmi kapalı sanırım. fdow da da işlemler 16.15 itibarı ile durdu...bizimki alır sazı eline istediği gibi at koşturur deyip tüm pasif emirler silindi...flat
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Taşınan Açıklar

6. Ne oldu yine -olmuş? Yoksa Albayrak kabineye mi girecek bugün Cuma

7. ONS ALTIN 500 üsselde destek bulup, hatta ikili dip yapsada orta- uzun vade görüntü pek hoş değil. Muhtemel düşeni kırarsa belki.

Ote yandan haftalıkta indikatörün biçtiği değere gelip satış yemiş. Altta indikatör bekliyor onun altında ortalama.

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yav SASA SASA habire yazılıyor merak ettim hayatımda ilk defa açıp baktım nedir bu diye. Ben temel analizden falan anlamam, ne alır ne satar bu SASA bilmem de aga bunun ekmeği yenmiş ha ben diyim size. Yiyene afiyet olsun. Sofrayı neyim kaldırmış adamlar yemek üzeri cigarayı da yakmış. Aman ha aman.

Jantsa nasıl grafikisi tospa abi sofrayı kurmuşlar mı
    Birde Trilic sorcam da o yeni arz olduğu için grafikisi şekillenmemüştür daha, hergün tavan tavan gidiyordu bugün durakladı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 735/1001 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •