USHAŞ a dikkat edin sağlık bakanlığındaki akçalı işler bu şirket üzerinden yürütülüyor ve o kadında o şirketin en üst düzey 2 yöneticisinden biri görevden alındığı için yerine yeni gelen şirkettede yetkili olacak şirket kimin mi bilin bakalım kimin
USHAŞ a dikkat edin sağlık bakanlığındaki akçalı işler bu şirket üzerinden yürütülüyor ve o kadında o şirketin en üst düzey 2 yöneticisinden biri görevden alındığı için yerine yeni gelen şirkettede yetkili olacak şirket kimin mi bilin bakalım kimin
bir halt olacağı yok.
İsrail'e One Minute falan restini gördük..YApabileceklerinin sınırsız olduğunu da..
5 milyon suriyeli içimiz girdi, İsrail-ABD birlikteliği savaşmadan,içerden bizi felç etti..
Harcanan 40 milyar?USD para, verilen vatandaşlıklar ve manyakça artan SURİYEİ doğumlarıyla
kalkınmamıza set vuran arap sürüsü ...
(şaşkın ve aptal politikacılarda yıkıma dolaylı destek verdi..)
ABD bazen savaşır ya da bize yaptığı gibi içerden yıkar..
Kayıp 130 milyar USD'ın arkasında içerdeki şeriatçı politikacılarla bizi sinsice vuran
planlı ve başarılı İsrail/ABD politikası olduğunu tekrar edeyim...
Yanlış,ÖZAL viski içer, şortunu giyer, hanımı ile deniz kenarında şarabınıda içerdi..
NAKŞİ tarikatına bağlı olan annesi ve Korkut ÖZAL'dı...
Şeriatçılar/İSLAMCILAR Özal'I hiç sevmediler.. İftira atmayalım!
Cübbeli doğal adam,FAhrettin iyi adam söylemleriyle,cumhuriyeti ŞERİATÇILAR'a teslim ettik...
Sıkıysa ramazanda dışarda yemek ye de ne oluyor bakalım??
Ukrayna gürcistan değil, öncelikle coğrafi olarak daha ulaşılır bir konumda, bir çok avrupa ülkesi ile rusya arasında tampon durumunda, bu durumda işler gürcistan gibi işlemez. Rusya istediği kadar diş göstersin amerikayı ısıramaz. Dolayısıyla bir birlerine diş gösterirler belki sınırları fiili olarak çizerler ama fazlası çıkmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Dünyanın en güçlü doktoru Bill Gates ile tanışın...
Yazılım kralı'nın Dünya Sağlık Örgütü üzerindeki etkisi, yanlış yerleştirilmiş
öncelikler ve uygunsuz etki konusunda eleştirilere neden oluyor.
Bazı milyarderler kendilerine bir ada satın almaktan memnunlar.
Bill Gates, Cenevre'de bir Birleşmiş Milletler sağlık kurumu aldı.
Devamı....
https://www.politico.eu/article/bill...werful-doctor/
Arada piyasaya, şirketlere dair daydalı birşey var mı diye açıyorum forumu ama 1-2 tane faydalık içerik için 20-30 ftane deli saçması içerik okuyorum... Yok Bill Gates miş, yok 3. Dünya savaşıymış yazık... Tabi istemeden okumak zorunda kalan bizlere de yazık... Yönetim bu işi çözse keşke...
Yer İmleri