Sayfa 691/1000 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Kanaatimce iki aday olmalı millet ittifakının son anda itiraz olur adaylik le ilgili hızlandırılmış bir dava ile mahkûmiyet olur. İllaki bir şey olur.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kanaatimce iki aday olmalı millet ittifakının son anda itiraz olur adaylik le ilgili hızlandırılmış bir dava ile mahkûmiyet olur. İllaki bir şey olur.
    Nasıl baykal gerekeni yaptıysa reis de gerekeni yapar merak etmeyin sn ayasofya.

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bu günler daha iyi günlerimiz.!!
    Ayvanın büyükleri heybede.!!!
    3 boyutlu Büyük Resimde .!!!
    Korkunç rakamlar var.!!!
    Bu yıl sonunda selçuk geçer misali ne kadar yanıldığınızı göreceksiniz.

Arzu etmekle bir şeyler olsaydı...

Gerçeklerden kopmuşsunuz...

Sizin yazdıklarınızı herkes okuyor ancak dolara geçmek yerine mevduat yapmayı tercih ediyor.

Neden diye düşündünüz mü?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

konuya siyaseti daha fazla katmadan son yorumu yapıp noktalamak istiyorum.

muhalefetin bence en büyük eksiği kırsal kesim, işim şantiyecilik gereği bolca kırsal/köylü kesimle muhatap oluyorum, onların malum kişi sevdası hibe ve desteklerden geliyor.

malum kişi önce tarla ve ahırdakilerini değersiz kıldı şimdi ise hibe ve teşviklerle ayakta tutuyor, benim saf kırsalcı kardeşlerimde onlar olmazsa aç kalacağını düşünüyor, bunun başkaları da geldiğinde aç kalmayacağını güzelce anlatmaları gerekiyor. doğulu olmayan kırsal tayfadan nerdeyse hep bunu duyuyorum.

selamlar.
    men dakka dukka

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bu yıl sonunda selçuk geçer misali ne kadar yanıldığınızı göreceksiniz.

Arzu etmekle bir şeyler olsaydı...

Gerçeklerden kopmuşsunuz...

Sizin yazdıklarınızı herkes okuyor ancak dolara geçmek yerine mevduat yapmayı tercih ediyor.

Neden diye düşündünüz mü?
    Sen ve senin gibi düşünenler.!!
    Maalesef.!!
    Havanda su dövüyor.!!!
    Ekonominin nabzını rakamlar ölçer.!!
    Aynı Ayasofya imamıda sen gibi düşünüyor.!!
    Jölelide aynı sen gibi düşünüyor.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kanaatimce iki aday olmalı millet ittifakının son anda itiraz olur adaylik le ilgili hızlandırılmış bir dava ile mahkûmiyet olur. İllaki bir şey olur.
    erdoğanın 3. kez seçilmesini onaylayacak yargı her şeyi yapar..

7. Ülkede hukuk yokken, insan hakları minimize seviyede iken tüm kurul, kurum, yargı, yönetim onlarda iken. Trump bile bu kadar cayırdamiş iken bu adam kolay kolay gitmez yada hiç gitmez. Kazanıncaya kadar seçim olur.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ülkede hukuk yokken, insan hakları minimize seviyede iken tüm kurul, kurum, yargı, yönetim onlarda iken. Trump bile bu kadar cayırdamiş iken bu adam kolay kolay gitmez yada hiç gitmez. Kazanıncaya kadar seçim olur.
    Bence erken seçim olacak,yakında bu sorunun cevabını herkes öğrenir,geçmişte erdoğandan daha fazla muktedir olmuş ne insanlar iktidarını devretti,şu anda size öyle geliyor ama iktidarda kalması imkansız.Halkın desteği her gün azalıyor,beğenelim beğenmiyelim 20 yıldır bu halk reisi sevdi oy verdi,artık bu sevgileri azaldı.Halka rağmen orda duramaz.

Sayfa 691/1000 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •