Kanaatimce iki aday olmalı millet ittifakının son anda itiraz olur adaylik le ilgili hızlandırılmış bir dava ile mahkûmiyet olur. İllaki bir şey olur.
Kanaatimce iki aday olmalı millet ittifakının son anda itiraz olur adaylik le ilgili hızlandırılmış bir dava ile mahkûmiyet olur. İllaki bir şey olur.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
konuya siyaseti daha fazla katmadan son yorumu yapıp noktalamak istiyorum.
muhalefetin bence en büyük eksiği kırsal kesim, işim şantiyecilik gereği bolca kırsal/köylü kesimle muhatap oluyorum, onların malum kişi sevdası hibe ve desteklerden geliyor.
malum kişi önce tarla ve ahırdakilerini değersiz kıldı şimdi ise hibe ve teşviklerle ayakta tutuyor, benim saf kırsalcı kardeşlerimde onlar olmazsa aç kalacağını düşünüyor, bunun başkaları da geldiğinde aç kalmayacağını güzelce anlatmaları gerekiyor. doğulu olmayan kırsal tayfadan nerdeyse hep bunu duyuyorum.
selamlar.
men dakka dukka
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ülkede hukuk yokken, insan hakları minimize seviyede iken tüm kurul, kurum, yargı, yönetim onlarda iken. Trump bile bu kadar cayırdamiş iken bu adam kolay kolay gitmez yada hiç gitmez. Kazanıncaya kadar seçim olur.
Bence erken seçim olacak,yakında bu sorunun cevabını herkes öğrenir,geçmişte erdoğandan daha fazla muktedir olmuş ne insanlar iktidarını devretti,şu anda size öyle geliyor ama iktidarda kalması imkansız.Halkın desteği her gün azalıyor,beğenelim beğenmiyelim 20 yıldır bu halk reisi sevdi oy verdi,artık bu sevgileri azaldı.Halka rağmen orda duramaz.
Yer İmleri