-Deðerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Tek Meskeni Bulunanlar)
-Deðerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Birden Fazla Meskeni Bulunanlar)
Dilekçe baþlýklarý bunlar..
-Deðerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Tek Meskeni Bulunanlar)
-Deðerli Konut Vergisi Muafiyet Dilekçesi(Birden Fazla Meskeni Bulunanlar)
Dilekçe baþlýklarý bunlar..
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bakýn son bir haftadýr ceylan gibi , yeni gelin gibi zýplýyor. Türlü türlü cilveler yapýyor. Bizler birer ergen gibi hayaller kuruyoruz. Oysa anlýk zevkin doruðuna çýkarak, kenara çekilmemiz gerek. Sonuçta þey de dinlenmeli ki yeni zirvelere yelken açabilsin. Ben ne zýrvalýyorum yahu, bu iþlerin uzmaný sn. Reha kaya deðilmiydi.)
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
15 Ocak 2021 tarihli ve 31365 sayýlý Resmi Gazete’de yayýmlanan Deðerli Konut Vergisi Genel Uygulama Tebliði ile Deðerli Konut Vergisi kapsamýnda;
Tebliðde yer alan örneklerde de açýklandýðý gibi ilgili yýl için belirtilen ( 2021 yýlý beyanýnda 5.227.000.-TL) tutarýn altýnda olan taþýnmazlar Deðerli Konut Vergisi’nin kapsamýna girmediðinden herhangi bir beyannameye dahil edilmesi söz konusu olmayacaktýr.
Þeyi arada yazýn 8.34 gayme gibi, yazýn ki trollerinbir tarafýna girsin.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Tek meskeni olup ve bunun deðeri 5 milyon üzerinde olanlar vergiden muaf. Yani bu durumda olanlar muafiyet dilekçesi verecek ve vergi ödemeyecek.
Benim 500.000’lik tek konutum var. Bu zaten deðerli konut kapsamýnda deðil. Yani ben dilekçe vermeyeceðim. Normal emlak vergimi ödeyeceðim.
Benim anladýðým ve mantýklý olan bu.
Dolarcilar yatacak yeriniz yok sizin, vurdu cekti ne biicm muabbet bunlar. Kibar kibar, efendim yavaþtan dokundu rahatsiz etmedi , gibi konuþsaniza.
Ulkeye bak bee) deliler koguþu gibi , herkes manyak
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tuncay Özilhan nasýl konuþuk etmiþ?
Yer Ýmleri