Sayfa 695/1000 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    yeni baraj 8.20'ye kurulmuş. artık burada da baya bir rezerv yakacaklar gibi duruyor artık gözü öyle bir kararttılar ki muhtemelen bankaya park etmiş mevduatı yakıyorlar. dolar/tl grafiğindeki mumların aşağı basan kısımları hep iğne iğne ama yukarı giden kısımlarında hiç iğne yok. küt şekilde

bir de euro/usd aşağı gelip usd güçlenince daha da agresif satıyor. çok akıllısınız ya
    Yiğido çıkar konuşur 8.20 kalmaz...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8.02-8.16 adamın 14 kuruş etkisi var.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne ilişkin ortak açıklama yapan 103 emekli amiral ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, imzacılardan Kadir Sağdıç, Cem Gürdeniz ve Atilla Kezek'in gözaltına alındığı öğrenildi.
    103 104 bir karar versinler...
    aynını söyleyen monşerleri pas geçtiler...
    104 le başladı.. manşet atmaya basın..
    muhtemelen kalan günleri yanlış saydılar son anda düzelttiler.
    15 temmuza 103 gün kala 103 amiral oldu..

kim organize etti imza listesini merak ediyorum.(takvim özürlü)
    sayılarla oynayıp derin imalı mesajlar yaratmak tipik semptomu...

komedi.

104 amiral https://www.haberturk.com/104-amiral...dirisi-3028485
    103 amiral https://www.milliyet.com.tr/siyaset/...-bilin-6473088

4.  Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne ilişkin ortak açıklama yapan 103 emekli amiral ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, imzacılardan Kadir Sağdıç, Cem Gürdeniz ve Atilla Kezek'in gözaltına alındığı öğrenildi.
    bak ya emekli amiral otuzbiroğlu da imzalamış

5. https://www.bddk.org.tr/BultenGunluk dth larda yüklü bir bozdurmadan bahsediliyor tl karşılığı yaklaşık 10 küsür milyar dolar peki bu bozdurulan para nereye gitmiş günlük bültende TL tarafında da azalma var % oran ise %55 yaklaşmış , ben bu işi anlamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bizim aydınlarımızın genel yanılgısı halkı salak zannetmemiz,onların eğitilmesi gerektiğini kandırıldıklarını falan düşünmemiz.Bizim halkımız asla salak falan değildir asıl özellikleri kurnaz olmalarıdır.Akp yıllarca öyle ya da böyle kendi tabanını besledi,ihaleler ,yardımlar,imtiyazlar şu bu hep kendi tabanına bir şeyler verdiler.Şu anda yolun sonundalar yaratılan sistem açmazda,para yok,kendi tabanları olan kobiler,kırsal kesimler,yardımla yaşayan dar gelirliler artık aç.Bu durumda akp ne yapsa gündem değişmez,ilk seçimde akp gider benim aklıma göre yeni gelecek de hazırlandı,imamoğlu yeni başkan olarak hazırlanıyor,bence o yeni başkan olur da artık sistem bitti great reset geliyor eski paradigmalar çalışmaz yeni bir dünya kurulacak o dünyada da biz ve bizim gibi ülkelere düşen rol de kölelik.
    yiğido da diyor üstadım, bırakın 3 mayış almamı yeni dünya düzeni kuruluyor diye

adam zaten yeni dünya düzeni örneklemi bi tarafta 200bin mayış bir yerde asgari bulamayan adamlar. geçen kuruyemişçi de asgari ücret alan bayan 15 gunde 1 tatil olduğunu söyledi buyrun kölelik sistemine reseti atmışlarda hala fark edememişiz. eskiden tetris sanal bebek vs. elektrikli aletlerin kıçında bir yerde ince bir iğne ile basılabilecek bir reset tuşu olurdu şimdi adamlar şemsiye ile müdahale ettiğinden resetlendik mi anlamak zor...

7.  Alıntı Originally Posted by y.aras Yazıyı Oku
    https://www.bddk.org.tr/BultenGunluk dth larda yüklü bir bozdurmadan bahsediliyor tl karşılığı yaklaşık 10 küsür milyar dolar peki bu bozdurulan para nereye gitmiş günlük bültende TL tarafında da azalma var % oran ise %55 yaklaşmış , ben bu işi anlamadım.
    sıcak parasını alan carry trade üstatları yeni koylara yelken açmışlardır. ayrıca şahsımın ülkesinin de dış borç vs. ödemeleri var haliyle dolar da basamıyoruz, gerçi geçen suriyeli birilerini yakaladılar dolar basmışlar deyu.

8. tl faizinin usd faiz maliyetine denk olduğu yer 54-5% (kabaca)
    usd faiz + risk primi == tl faiz
    tl usd rasyosu kaç olursa taşıma maliyeti nötürler ->54 55

45 binini faize koy 55 bininle dolar al faize at

Sayfa 695/1000 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •