Sayfa 619/907 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Oyunlarını ezberledin haa.
    O yüzden 1 TL üstünde ihlasa girip şimdi de viyaklıyorsun
    EVET 1 TL ÜZERİNDE IHLAS HOLDİNG HISSESİ ALDIM.

BEDELLİYE DE 1 TL DEN HİSSEM ORANINDA KATILDIM.

Şu ifaden bile bu hisseyi buralara kadar çeken elemanlardan biri olduğunu kanıtlıyor.

Geçen sene bir dev doğuyor deyip gayrimenkul pazarlayan %50 değer kaybından sonra ortaliktan kaybolan ... utanmadan hâlâ insanların aklıyla oynuyor.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Şirketle ilgili bir tane olumsuz açıklamam var mı?

Sizin yaptığınız her yorum şirketle, y.k. başkanı ile ilgili.....

0.73 ten kimse mal vermiyor değil mi?

Sıkıntınız bu.
    Oğlum bak, git uzaylı. İnsanları önce bedelliye girmeye teşvik ettin, sonra 1,20 - 1,40 arasından bu fiyata holding mi olur diye ihlas almaya teşvik ettin, şimdi durum ortada ve bir de utanmadan 0,73'ten kimse mal vermiyor değil mi diyorsun. İnsanları bu kadar zarara soktun hala pişkin pişkin yazı yazıyorsun. Seni gidi pis pazarlamacı, yürü git adamın canını sıkma.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Hus unda geçmişe doğru yazdıklarını okuyunca gayet güzel bir pazarlamacı imiş, görevini yapmış millete pazarlayip kaybolmuş oda

5.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Hus unda geçmişe doğru yazdıklarını okuyunca gayet güzel bir pazarlamacı imiş, görevini yapmış millete pazarlayip kaybolmuş oda
    Şahsen hus u severim, hiç unutmam 0,3x ler falan ihlas almışım fakat 3, 5 krş düşmüş ihlas , hus'u göreceksin yazıyorda yazıyor, kalemide kuvvetli hani... işte o an bende yazmalıyım dediğim andır

Demem oki ihlas forumundaki değerli insanlarla fikir alışverişinde bulunmama , güzel insanlar tanımama vesile olan benim için çok değerli biridir.

ihlasa gelince düşerde çıkarda... siz güzel insanlara birşey olmasın

6. Kabile reis nicesin yahu, bahar temizliği mı yapıyorsun? hiç sesin soluğun çıkmıyor.

7. Oksijen benim kadar oğlun var mı?

Kullandığın pis pazarlamacı kelimesini de aynen iade ediyorum?

8.  Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    Geçen sene bir dev doğuyor deyip gayrimenkul pazarlayan %50 değer kaybından sonra ortaliktan kaybolan ... utanmadan hâlâ insanların aklıyla oynuyor.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de hatırlıyorum bu o mercury mi.

Yıl 2019 ihlgm inşaat holding ile birleşeceğim ama inşaat holding daha değerli o yüzden sermaye arttıracağım diyerek %140 bedelli kararı aldığı günden sonra başlayıp birleşmenin sonuna kadar ve sonrasında patron birleşmeden gelen 329 milyon lotun 200 milyonunu 0,70-0,80 aralığından satana kadar "gayrimenkul uluslararası global bir şirket, artık uluslararası bir oyuncu, bir dev doğuyor" diye gazlayan bir mercury vardı sonra bir an da ortadan kaybolmuştu.

ihlgm sayfasında da şirketi ve şirketi yöneten müCo yu eleştirenleri spek elemanı olarak suçlayıp duruyordu.

Sayfa 619/907 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •