Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
Oðlum bak, git uzaylý. Ýnsanlarý önce bedelliye girmeye teþvik ettin, sonra 1,20 - 1,40 arasýndan bu fiyata holding mi olur diye ihlas almaya teþvik ettin, þimdi durum ortada ve bir de utanmadan 0,73'ten kimse mal vermiyor deðil mi diyorsun. Ýnsanlarý bu kadar zarara soktun hala piþkin piþkin yazý yazýyorsun. Seni gidi pis pazarlamacý, yürü git adamýn canýný sýkma.
Tamamen katýlýyorum. burada yazan bazý kiþilerin pazarlamacý olduklarýný anlamamak için biraz ahmak olmak lazým. ama onlar da iþini yapýyorlar sanýrým. yani muhtemelen iþleri budur. sorun borsa tarihimizin en vurguncu sözde þirketinin geçmiþine bakmadan yatýrým yapan k.y. Ben de bu iblisleri çok iyi bildiðim halde tuzaða düþtüm ve bedelliye katýlmayýp sattýðým halde biraz düþtükten sonra tekrar toparlayýp 1 in üstüne atar düþüncesi ile hisse aldým. Bundan baþka borsada 1 tl nin altýnda bir hisse fiyatlamasý yok sanýrým. Bu da çok önemli deðil, bunlarýn iþi fiyatýn nerede durduðu deðil, fiyatýn nerede k.y.a cazip görüneceði. kiþisel kanaatim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.