Sayfa 528/704 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 5628 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Yapma reis Bjk ın yenemeyeceği takım yok şuan. Gecen hafta berabere kaldığı maçta bıle fener den iyi oynadı. Fener bu futbolla her takıma takılır yaz bır kenara..

Eğer fb dünki maçta iyiydi diyen varsa futbolun f sinden anlamıyordur. Ligin dibindeki takımı zar zor 1/0 la Kendı evinde geçebiliyorsun ve şampıyon olacağım diyorsun. Bu iş samattayla falan olmaz. Neyse inşallah olur diyelim uzun yıllar sonra. En azından önümüzdeki sezon iyi bır teknik adamla daha ıyı olur.
    berabere kalmadı , yenildi paşaya..
    neyse , herkes bildiği doğru neyse o yolda ilerlesin..
    kolaylıklar..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2. takımım farklı ama
    şahsi fikrim

psikolojik üstünlük , rüzgar, Fenerbahçe ye döndü

Beşiktaş- Alanya maçı çok önemli
    bjk puan kaybetmezse yürür gider

bjk puan kaybederse, en büyük favori bana göre, fb olur

Abubakar yine yok diyorlar

2-3 maç sonra d*****n kuyruğu tam kopacak

asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. Zar zor denilen macta bir iptal bir direk var.
    Istatistiklere girmiyorum bile.
    Ilk yari iki hata var ikincibyari yapilmadi.
    Vebfelaket senaryosu oyle mi.
    Sen anliyosun futboldan ben anlamiyorum oyle mi.
    Ben sonuca gore yazmam.
    Seyret malatya macini

4. Fenerbahçe kesinlikle maça 4-5-1 başlamalı. Ama orta saha ozan, sosa,İrfan, Gustavo, pelkas olmalı.ozan ve İrfan hafif kanatta yani sol iç sağ iç gibi, Gökhan ve Canere destek olmalı. Veya pelkas destek olmalı.bu kadro kesinlikle çok zor gol yer. Zaten öne gectiktan sonra ikinci yarı al oyuna Valencia, osayi samueli farkı açsınlar. Herşey ne güzel ama sahada olmuyor işte.. Emre hoca bu hafta bu kadroyu denemeli bence . Bugün bjk puan kaybetse bak sen şenliğe

ben td olsam gustavo ve serdarı stoper oynatır , sol bek szalai sağ bek gökhan oynatırım..
    önüne sosayı koyar,
    orta sahayı ozan , osai , valencia ve pelkasla kurar , önde samattayı atardım veya cisse..
    caner ve sinanı 18 e bile almam..
    4/1/4/1

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ben td olsam gustavo ve serdarı stoper oynatır , sol bek szalai sağ bek gökhan oynatırım..
    önüne sosayı koyar,
    orta sahayı ozan , osai , valencia ve pelkasla kurar , önde samattayı atardım veya cisse..
    caner ve sinanı 18 e bile almam..
    4/1/4/1
    Serdar en tehlikeli adam takimdaki.
    Keske alternatifi olsaydı.

Alıntı Originally Posted by umitbat Yazıyı Oku
    Serdar en tehlikeli adam takimdaki.
    Keske alternatifi olsaydı.
    en tehlikelisi caner..
    pelkas çıkmadan önce caner pelkas a pas atıyor ve pelkas kontrol edemiyor , kenara bu ne işareti yapıyor caner ve ardından dışarı alınıyor..
    ilk yarıda denizli iki kontra yaptı , başrollerde kim var ; sinan ve caner..
    kontra yemedikten ve çıkarken top kaptırmadıktan sonra fener gol yemez kolay kolay..
    akşam bi görelim bakalım ilk önce bjk yi, arkada ne kadar boşluk bırakacaklar..
    babacar , 2 gol yazalım lütfen tabelaya..
    welington kırmızı ihtimali yüksek akşam için , vida da gtunden solumaya başlar 35 de..
    ytd
    20 gündür topladığım bi kağıt vardı , tavan olacak gibi az sonra gidip oraya bakayım biraz , maçtan sonra uğrarım buraya..

8. Fenerliyim ama fanatikliğe gerek yok.Bjk her türlü bizden daha çok hakediyor şampiyonluğu.Zaten fiyatladılar da daha 10 hafta kala.Ben sürpriz çıkacağını düşünmüyorum ne yazık ki ama keşke olsa tabi...

Sayfa 528/704 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •