takýmým farklý ama
þahsi fikrim
psikolojik üstünlük , rüzgar, Fenerbahçe ye döndü
Beþiktaþ- Alanya maçý çok önemli
bjk puan kaybetmezse yürür gider
bjk puan kaybederse, en büyük favori bana göre, fb olur
Abubakar yine yok diyorlar
2-3 maç sonra d*****n kuyruðu tam kopacak
asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Zar zor denilen macta bir iptal bir direk var.
Istatistiklere girmiyorum bile.
Ilk yari iki hata var ikincibyari yapilmadi.
Vebfelaket senaryosu oyle mi.
Sen anliyosun futboldan ben anlamiyorum oyle mi.
Ben sonuca gore yazmam.
Seyret malatya macini
Fenerbahçe kesinlikle maça 4-5-1 baþlamalý. Ama orta saha ozan, sosa,Ýrfan, Gustavo, pelkas olmalý.ozan ve Ýrfan hafif kanatta yani sol iç sað iç gibi, Gökhan ve Canere destek olmalý. Veya pelkas destek olmalý.bu kadro kesinlikle çok zor gol yer. Zaten öne gectiktan sonra ikinci yarý al oyuna Valencia, osayi samueli farký açsýnlar. Herþey ne güzel ama sahada olmuyor iþte.. Emre hoca bu hafta bu kadroyu denemeli bence . Bugün bjk puan kaybetse bak sen þenliðe
ben td olsam gustavo ve serdarý stoper oynatýr , sol bek szalai sað bek gökhan oynatýrým..
önüne sosayý koyar,
orta sahayý ozan , osai , valencia ve pelkasla kurar , önde samattayý atardým veya cisse..
caner ve sinaný 18 e bile almam..
4/1/4/1
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
en tehlikelisi caner..
pelkas çýkmadan önce caner pelkas a pas atýyor ve pelkas kontrol edemiyor , kenara bu ne iþareti yapýyor caner ve ardýndan dýþarý alýnýyor..
ilk yarýda denizli iki kontra yaptý , baþrollerde kim var ; sinan ve caner..
kontra yemedikten ve çýkarken top kaptýrmadýktan sonra fener gol yemez kolay kolay..
akþam bi görelim bakalým ilk önce bjk yi, arkada ne kadar boþluk býrakacaklar..
babacar , 2 gol yazalým lütfen tabelaya..
welington kýrmýzý ihtimali yüksek akþam için , vida da gtunden solumaya baþlar 35 de..
ytd
20 gündür topladýðým bi kaðýt vardý , tavan olacak gibi az sonra gidip oraya bakayým biraz , maçtan sonra uðrarým buraya..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Fenerliyim ama fanatikliðe gerek yok.Bjk her türlü bizden daha çok hakediyor þampiyonluðu.Zaten fiyatladýlar da daha 10 hafta kala.Ben sürpriz çýkacaðýný düþünmüyorum ne yazýk ki ama keþke olsa tabi...
Yer Ýmleri