Sayfa 838/1001 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bilmiyorum abi ama kırmamış beni pala emmi yine vurdurmuş yukarı doğru, en son baktığımda piyasa yüzde bir eksiydi
    Reisim,
    Alışmış kudurmuştan beterdir...
    Bu vurdurmadan duramaz....
    Dünki yeşil barın hakkını versin diye bekledim ama 1.464 dürenç...
    Şimdi nasıl olcek bilmiyorum vazmı geçecek barın hakkından heç bilmiyem ama,,,
    Yine furduracak aşağı ...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Reisim,
    Alışmış kudurmuştan beterdir...
    Bu vurdurmadan duramaz....
    Dünki yeşil barın hakkını versin diye bekledim ama 1.464 dürenç...
    Şimdi nasıl olcek bilmiyorum vazmı geçecek barın hakkından heç bilmiyem ama,,,
    Yine furduracak aşağı ...
    Sen aşağı diyorsan yukarı gidecek piyasa Endeksde pozum yoktu, senin için longluyorum(zaten ucuz)...

Tam bir pala çocuğusun

3.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Sen aşağı diyorsan yukarı gidecek piyasa Endeksde pozum yoktu, senin için longluyorum(zaten ucuz)...

Tam bir pala çocuğusun
    Haddini çok aşıyorsun....
    Senin muhatap olacağın kişi değilim....
    Seni daha önce bildirdim yönetime....
    Yine bildirecem....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

her şey mi kötü? hiç mi umut yok? hayır. ülkede çok iyi yönetilen şirketler de var. elbet hisse taşıma zamanları da gelecek ama alım yeri neresi? o biraz şansa, biraz da yeteneğe kalmış.

yukarıdaki şirketleri uzun zamandır temel analiz, temettü verimi ve yatırımlar açısından inceliyorum. gerçekten hepsinden çok iyi hikayeler çıkabilir.

mantıklı argümanlarla listeye ek yapmak isteyen olursa şimdiden teşekkür ederim.

illa ayılık ya da illa boğalık yok. sırtlanlık var. her durumu kendi lehine çevirmektir bence borsacılık. yoksa sıfatından iğrendiğim heriflerin her kelimesini niye dinleyeyim.

iyi akşamlar
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Fatih Altaylı: "Seçmen, aç karnına mağduriyet yer mi emin değilim! Seçmene mağduriyet dağıtıp şifa bulmak isteyen iktidar bu ilacın prospektüsünü iyi okumalıdır.

Üzerinde �Tok karnına alınır� diye yazar.
    Yer merak etme.. Bunca sene aç karnına idare etti.. Yine eder..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yer merak etme.. Bunca sene aç karnına idare etti.. Yine eder..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Pandemiden önce işler yine gidiyordu bir şekilde, kimse ne açtı ne açıktaydı... Şimdi öyle değil...

Tr de; Turizm gelir kaybı + Artan girdi fiyatları + Hükümetn hoyratça milli geliri hiç etmeye devam etmesi bizi keyifsiz noktalara doğru hızlı adımlarla götürmekte...

8. Bu işlere aklım kesmez ama Deniz Hocanın topigi takip ederim sürekli. Önümüzdeki 2 ay ABD de enflasyon tavan yapacak diyor. Çok ısınıyor ABD ekonomisi diyor.

Sayfa 838/1001 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •