Bence BJK'de beklenti -gerçek fiyatlaması bitmek üzere. Buradaki hikaye ise çok farklı.YTD.
Bence BJK'de beklenti -gerçek fiyatlaması bitmek üzere. Buradaki hikaye ise çok farklı.YTD.
Naçizane fikrim
Bu hissenin mevzusu bu seneki şampiyonluk değil..hee olursa çok ekstra olur...
Borsa, zaten şampiyonluk fiyatlamasını Bjk şampiyon olacakmış gibi..
Bjk de yapıyor.. 2 lerden 10 tl ye, yaklaşık 5 kat gitti.. daha da ne olur bilemeyiz..
Benim naçizane fikrim
Fenerbahçe nin olayı, 1923 de kurulan TFF nin ilk Türkiye şampiyonu dedikleri 1924 ten itiraben ki şampiyonluklarının onaylanması
28 şampiyonluk onaylandığında
İşte o zaman, Tarih yeniden şekillenir
Bambaşka fiyatlamalar görebiliriz..
Kısa-Sığ zaman dilimi düşünenler, bu sene ki şampiyonluk için ya olursa hareketlerini kovalasa da,
Resmin büyüğü, Paranın büyüğü
28 şampiyonlukta..
FB yönetimi ve Tarihçileri dinledim,
Belgeler ortada.. Her şey apaçık
1924 sonrası şampiyonluklar, Fenerbahçe nin Hakkı dır...
Yatırım tavsiyesi içermez..
Naçizane fikirlerimdir..
Orası doğru da fener bu takım oyunu ile kalan maçları genel olarak kazanabilir miYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=drheart;5291923]Orası doğru da fener bu takım oyunu ile kalan maçları genel olarak kazanabilir mi
Geçen hafta çok kritik ve stresli bir maçtı .Oynanan futbol beni de tatmin etmedi.Teknikadam değişikliği ve karamsarlık hakimdi. Âmâ mutlak 3 puan alınması gerekliydi ve bunu da başardılar. Bekleyip göreceğiz. Ayrıca Alanya spor-Beşiktaş maçına damga vuran isimlerin Akdeniz temsilcisinin başarılı kalecisi Marafonanın ve Babacarın yıldızlaştığı bir maçtan sonra
'' hiç kimse kusura bakmasın karamsarlığa düşemem.''
Ali Koç un tekrar secilmesi de ayri bir hikaye.
Sampiyonluga bedeldir bence.
Hangi baskan bu kadar maddi imkan verdi verebilir????
Yer İmleri