Sayfa 884/1001 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    THYAO mart başında 15,17 görmüş bugün 11,95 gördü...bunu da dövdüler...
    THY bu yükseleni yoklamak isteyecek gibi abi. Holar çok pis yakalanmış. Tabi grafik günlük olduğu için süreç uzunda sürebilir. İşte orada d*****n kuyruğu kopar.

2. Abd, her daim savaş gemilerini Karadenize gönderir

Bunda sıkıntı yok
    Piyasalar bunu sebep göstermesi saçma

Lakin, Ukrayna-Rusya savaşı için
    Ukraynaya destek içinse

İşte o zaman ,Mevzu karışır

Ajanslar da
    Hem Rusya nın
    Hem de Ukrayna nın savaş için hazırlık yaptığı yazılıyor, aylardır..

Alıntı Originally Posted by aristokrat Yazıyı Oku
    Keyfinize göre yazıyorsanız bundan sonra sizi ciddiye almıyorum.
    Bugüne kadar bu herifi ciddiye alıyorduysan ben de seni ciddiye almıyorum

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bıst de 1402 - 1374 kısa vade takip ettiğim bantlar.
    Teknik vs hikaye diyen bazı arkadaşlar çıkıyor ya , her nokta atışında graflara bakıp bir gülme geliyor1440 yazdık bu bantları ,
    1374 vurup bolinger bantın dibinden tepki vermeye çalışıyor.

Ülke yangın yerine dönmüşmüş. İnsanlar zordaymış.
    Abartmayın, insanlar karınlarını doyurabilecek bayat ekmek buluyorlar. Tarım bakanımız çillenen patates ve soğanı halkımıza dağıtacak. Aç ve açıkta kalan olmayacak. Ekonomimiz çok iyi, dolar deli gibi düşüyor, en son 8.46 dan 8.15 e düştü, daha ne olsun. Eğitim sistemimiz süper. Üniversiteli sayımıza bakıp Wooowww dedi ezik Merkel. Tarım bakanımız ve eski başbakanımız tarımda Avrupa'da lider olduğumuzu açıkladı. İşsiz sayımız çok az, sadece mevsimi gelmediği için atıl insanlarımız var ama onlara da kral gibi yaşayacakları işsizlik parası veriyor hükümetimiz. MB kasamız ağzına kadar dolu, boş diyen hainlere bakmayın o para halkımızda duruyor. Faizlerimiz çok düşük, bakın Venezuela'ya da faiz görün. İtibarımız çok yüksek, yazlık ve kışlık saraylarımız, Özel uçak ve helikopter filomuz, mayback mersedeslerimiz var ezik Merkel tarifeli uçakla yolculuk yaparken. İnsanlarımız 5-6 maaş birden alıyor, pudra şekerini 100 dolarla çekiyor, Porsche'ye biniyor, balya balya dövizle oynuyor. Çalışkan insanlarımız 40 farklı yerde yönetim kurulu üyeliği yapıyor, verimlilikte dünyayı kıskandırıyor. Covid'le mücadelede destan yazıyoruz, Fahrettin kitabını bile yayınladı.
    Öyle yangın falan deyip, vatan hainliği yapmanın anlamı yok. Yapan fetöcü, bölücü, darbeci haindir. [emoji41]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : JAS; 09-04-2021 saat: 16:56.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kısa vadede tüm bankalardan uzak dur
    Naci kalsaydı , verilere göre hareket edip , nisan veya mayısta enflasyon tepe yapılsaydı 2021 2. çeyrekten sonra banka kafamızda idi .Bu hikaye şimdilik rafa kalktı .

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Teknik vs hikaye diyen bazı arkadaşlar çıkıyor ya , her nokta atışında graflara bakıp bir gülme geliyor1440 yazdık bu bantları ,
    Sindoma53 ağabeyim doların teknik grafiğine size zahmet olacak,bakabilirmisiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Borsa forumunda ne konuşulacak abi? Temel bilmiyoruz. Hani temel derken öyle bilanço takip değil. Deniz Hoca gibi. Yoksa kar zarar defter değeri belli zaten her yerde açık kaynak, yoruma gerek yok rakamlar ortada.

Teknikten başka ky ye yardım edecek birşey yok. Ha temel+ teknik ama işte temel kısmı zor. Deniz Hocadan başka adam gibi Temel analizci yok forumda belki başka başlıklarda vardır ben rastlamadım. Herkesin harcı değil bir kere eğitimini almak lazım.

Sayfa 884/1001 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •