Abd, her daim savaş gemilerini Karadenize gönderir
Bunda sıkıntı yok
Piyasalar bunu sebep göstermesi saçma
Lakin, Ukrayna-Rusya savaşı için
Ukraynaya destek içinse
İşte o zaman ,Mevzu karışır
Ajanslar da
Hem Rusya nın
Hem de Ukrayna nın savaş için hazırlık yaptığı yazılıyor, aylardır..
Ülke yangın yerine dönmüşmüş. İnsanlar zordaymış.
Abartmayın, insanlar karınlarını doyurabilecek bayat ekmek buluyorlar. Tarım bakanımız çillenen patates ve soğanı halkımıza dağıtacak. Aç ve açıkta kalan olmayacak. Ekonomimiz çok iyi, dolar deli gibi düşüyor, en son 8.46 dan 8.15 e düştü, daha ne olsun. Eğitim sistemimiz süper. Üniversiteli sayımıza bakıp Wooowww dedi ezik Merkel. Tarım bakanımız ve eski başbakanımız tarımda Avrupa'da lider olduğumuzu açıkladı. İşsiz sayımız çok az, sadece mevsimi gelmediği için atıl insanlarımız var ama onlara da kral gibi yaşayacakları işsizlik parası veriyor hükümetimiz. MB kasamız ağzına kadar dolu, boş diyen hainlere bakmayın o para halkımızda duruyor. Faizlerimiz çok düşük, bakın Venezuela'ya da faiz görün. İtibarımız çok yüksek, yazlık ve kışlık saraylarımız, Özel uçak ve helikopter filomuz, mayback mersedeslerimiz var ezik Merkel tarifeli uçakla yolculuk yaparken. İnsanlarımız 5-6 maaş birden alıyor, pudra şekerini 100 dolarla çekiyor, Porsche'ye biniyor, balya balya dövizle oynuyor. Çalışkan insanlarımız 40 farklı yerde yönetim kurulu üyeliği yapıyor, verimlilikte dünyayı kıskandırıyor. Covid'le mücadelede destan yazıyoruz, Fahrettin kitabını bile yayınladı.
Öyle yangın falan deyip, vatan hainliği yapmanın anlamı yok. Yapan fetöcü, bölücü, darbeci haindir. [emoji41]
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme : JAS; 09-04-2021 saat: 16:56.
Borsa forumunda ne konuşulacak abi? Temel bilmiyoruz. Hani temel derken öyle bilanço takip değil. Deniz Hoca gibi. Yoksa kar zarar defter değeri belli zaten her yerde açık kaynak, yoruma gerek yok rakamlar ortada.
Teknikten başka ky ye yardım edecek birşey yok. Ha temel+ teknik ama işte temel kısmı zor. Deniz Hocadan başka adam gibi Temel analizci yok forumda belki başka başlıklarda vardır ben rastlamadım. Herkesin harcı değil bir kere eğitimini almak lazım.
Yer İmleri