Sayfa 634/907 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    nerelerden almayı düşünüyorsun?
    Önceki yazılarımı okursanız takibe başladıktan sonra nereye gidebileceğini yazdım, 71 72 gibi aldım sattim tekrar hisseyi izleyince, sonra 69 dan 300 bin lot aldım dün bugün 66 yaptı , bende 300 bin lotta 66 dan aldım arada 68 den ve 67 de 100 bin lot aldım, toplam hissem 800 bin lot oldu. Çıkarsa satarım , çıkmaz düşerse bu defa 59 a kadar çok almam belki 300 bin lot daha alırım. Ama düşerse 46 ile 59 arasında 1 milyon loot daha alıp 2 milyon lota tamamlayip beklemeye geçerim. Kısmet gerisi, ancak fena soyguncu bu adam. Aslında almazdım hisseyi de inat ettim artık. Kısaca böyle alım yapıyorum. Ama sanmıyorum elimdeki lotu yanlış aldım, 69 u görse satarım ancak biliyorum görmez, gördüğüm verecekler aşağıya doğru , gibi .elimdekini satarsam zaten ilk alım yerim birdaha 61 altı olur. Umarım haftaya sattabilirim, ancak çok zor baba göre

2. Merhaba arkadaşlar, şöyle bir selam verelim dedik.
    Sabır büyük bir erdemdir, sabır her kişinin harcı değil, er kişinin harcıdır.Sadece sabredenler ve akıl edenler kazanır.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sizi buradan kurtarayım ben .. güle güle ..
    Sn Medwig, eline sağlık diyeceğim ama bana göre de yanlış yapmışsın.
    Dostun aptalındansa, düşmanın (düşman ağır oldu muhalifin diyelim) akıllısı yeğdir. Evet, hus buradaki sivri yazıları ile zaman zaman tepki çekiyordu ama çoğu zaman gayet doğru şeyleri de dile getiriyordu. En azından farklı ses vererek bizleri akıllı davranmaya, fikir jimnastiği yapmaya zorlamış oluyordu. Bazen de güzel bilgiler verdiği olmuyor değildi. Sözüm o ki, bugüne kadar hiç ses çıkarmayıp da bir kere yönetimi eleştirdi diye yasaklamanız doğru olmamış bence. Madem öyle, forumda IQ'su yerlerde gezen, fiyat 1,40'larda iken ortaya çıkıp o zamandan beri bu hırsız holdingi savunan yalama, pis pazarlamacıları da yasaklayın da tam olsun o zaman.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,547
    Blog Entries
    3
    Katılıyorum size sayın oxijen,
    Papaganların da engellemesi lazım gelir diye düşünüyorum
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

5. Ceza verecek olsalardı Bist 50 yıldız pazara almazlardı..Düşünün yıldız pazar bist 50 şirket hisse fiyatı şimdilik 0,65 krş buna nerenizle gülerseniz gülebilirsiniz o derece vahim ve komik bir durum yani kokuşmuşluğu çok düşünmeye kafanızı kaşımaya gerek yok anlayın artık Türkiye'nin en tehlikeli sinsi karda gezip izini belli etmeyen kanserden ,koranadan daha kötüsüdür bu şahıs..
    Son düzenleme : wise stockbroker; 09-04-2021 saat: 21:36.

6.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Ceza verecek olsalardı Bist 50 yıldız pazara almazlardı..Düşünün yıldız pazar bist 50 şirket hisse fiyatı şimdilik 0,65 krş buna nerenizle gülerseniz gülebilirsiniz o derece vahim ve komik bir durum yani kokuşmuşluğu çok düşünmeye kafanızı kaşımaya gerek yok anlayın artık Türkiye'nin en tehlikeli sinsi karda gezip izini belli etmeyen kanserden ,koranadan daha kötüsüdür bu şahıs..
    Sevgili WS, kimki o karda gezip izini belli etmeyen ne kar kalmışş ne iz, artık bilgi çağındayız artık her şeyin bilmesi gereken presibiyle bilindiği bir çağ sanırım, yoksa zırt pırt karşımıza kişsel bilgilerinizi yok şöyle yapcaz yok böyle yapcaz diye onay şeysi çıkartıp dururlarmıydı...

7.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Ceza verecek olsalardı Bist 50 yıldız pazara almazlardı..Düşünün yıldız pazar bist 50 şirket hisse fiyatı şimdilik 0,65 krş buna nerenizle gülerseniz gülebilirsiniz o derece vahim ve komik bir durum yani kokuşmuşluğu çok düşünmeye kafanızı kaşımaya gerek yok anlayın artık Türkiye'nin en tehlikeli sinsi karda gezip izini belli etmeyen kanserden ,koranadan daha kötüsüdür bu şahıs..
    WS'ım valla ben de merak ettim şu at izi, it izi birbirine karışan şahsı, hele bi deşifre edesin forum merakla bekliyor seni
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Önceki yazılarımı okursanız takibe başladıktan sonra nereye gidebileceğini yazdım, 71 72 gibi aldım sattim tekrar hisseyi izleyince, sonra 69 dan 300 bin lot aldım dün bugün 66 yaptı , bende 300 bin lotta 66 dan aldım arada 68 den ve 67 de 100 bin lot aldım, toplam hissem 800 bin lot oldu. Çıkarsa satarım , çıkmaz düşerse bu defa 59 a kadar çok almam belki 300 bin lot daha alırım. Ama düşerse 46 ile 59 arasında 1 milyon loot daha alıp 2 milyon lota tamamlayip beklemeye geçerim. Kısmet gerisi, ancak fena soyguncu bu adam. Aslında almazdım hisseyi de inat ettim artık. Kısaca böyle alım yapıyorum. Ama sanmıyorum elimdeki lotu yanlış aldım, 69 u görse satarım ancak biliyorum görmez, gördüğüm verecekler aşağıya doğru , gibi .elimdekini satarsam zaten ilk alım yerim birdaha 61 altı olur. Umarım haftaya sattabilirim, ancak çok zor baba göre
    Speğin yerinde olmak istemezdim sanırım önceden de 100k var ki bu rakamlara ulaştınız bereket versin, bu hisse senedinden iyi kar elde etmeye kararlı gibisiniz. umarım beklentileriniz gerçeklerle uyuşur ve kazanırsınız.

Sayfa 634/907 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •