Sayfa 679/775 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Bilmem mi çok iyi hatırlıyorum o vakitler kront 0.90- 1tl arasındaydı. Dedim netaş %10 nu aldı biraz alayım bundan sonra vazgeçmiştim. Nerden nereye geldi kront netaş tam tersi oldu. Şöyle düşünüyorsun kront 60 kat arttı hiç olmazsa netaş 20 kat olmadı 10 kat artsın ama nerde. Ama hep diyorum kendime bu netaş xxx olacak ama ne zaman. İnşallah bu sene olur.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    insallah...ABD sirketin satısındanda bır haber cıkmadı hala

2. Yazmayı unuttum o tarihlerde logo da 2 tl deydi. Nerden nereye.

3.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Yazmayı unuttum o tarihlerde logo da 2 tl deydi. Nerden nereye.

doğru zamanda doğru hissede olmak çok önemli

https://www.youtube.com/watch?v=0LhE2wCoRRE

1.21 dk çalışana seni kandırmışlar demeli bizi kandırdıkları gibi.

6. Kurt kocamış köpeğin maskarası olmuş. Borsa bitmiş. Herkes kriptoda. Günlük hacimlerden de belli. BOFA at koşturuyor. Adam ne grafik bilir ne başka bişey parasını 1 ayda %200 yapmış. Borsadan bi cacık olmaz diyor bana. Yatırım karakteri olarak herkesin koştuğu yönün tersine koşan biriyimdir ama acaba haklılarmı? Çok mu gelenekçi kaldık biz artık?

7.  Alıntı Originally Posted by cansss Yazıyı Oku
    Kurt kocamış köpeğin maskarası olmuş. Borsa bitmiş. Herkes kriptoda. Günlük hacimlerden de belli. BOFA at koşturuyor. Adam ne grafik bilir ne başka bişey parasını 1 ayda %200 yapmış. Borsadan bi cacık olmaz diyor bana. Yatırım karakteri olarak herkesin koştuğu yönün tersine koşan biriyimdir ama acaba haklılarmı? Çok mu gelenekçi kaldık biz artık?
    Kripto da evet şimdiye kadar para kazananlar çok oldu ama bu bir balon özellikle alt coinler çok tehlikeli. Yakında yandım Allah battım diyenleri çok duyarız. Millet hiç bir şey bilmeden sırf artıyor diye alıyorlar %3000 gitmiş coinleri.

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    ilk destekten döndü gibi olmayan güvenirligini iyice ayaklar altına altı . bu fiyatlardan bile alıcı bulamıyor satmaya

Sayfa 679/775 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •