Originally Posted by Webster Ustadim kafam guzel keyfim guzel hersey guzel saygıdeğer üstad, afiyet olsun 🍻
asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir
Originally Posted by Fuat Soylu saygıdeğer üstad, afiyet olsun 🍻 Tsklr fuatim Uzerb Sumas Sodsn Enmis Burva Luksk Tkuru Armada Link Bu listeyi not al fuatim Ayilinca hatirlamayabilirim Takibimiz
Originally Posted by Webster Tsklr fuatim Uzerb Sumas Sodsn Enmis Burva Luksk Tkuru Armada Link Bu listeyi not al fuatim Ayilinca hatirlamayabilirim Takibimiz Üstadım. başlığa bi da girmeyecekmişsiniz gibi yazmışsınız
Originally Posted by Webster Tsklr fuatim Uzerb Sumas Sodsn Enmis Burva Luksk Tkuru Armada Link Bu listeyi not al fuatim Ayilinca hatirlamayabilirim Takibimiz not alındı üstad. foçabeyi bu listeyi görse kalp krizi geçirirdi
Originally Posted by regal1 Üstadım. başlığa bi da girmeyecekmişsiniz gibi yazmışsınız Alkolun etkisiyle biraz oyle olmus ustadim Buradayim 😀
Originally Posted by Fuat Soylu not alındı üstad. foçabeyi bu listeyi görse kalp krizi geçirirdi Ya odabasim git kumar oyna daha iyi derdi 😀
Originally Posted by Webster Ya odabasim git kumar oyna daha iyi derdi 😀 üstadım, foçabeyi görünmüyor nerelerde? burada olmayışı aksülamel mi?.
Originally Posted by regal1 üstadım, foçabeyi görünmüyor nerelerde? burada olmayışı aksülamel mi?. Ustadim kacirmissiniz sanirim Odabasi rusyada Suan is basinda oldugunden gozu forum gormuyor
Forum Rules
Yer İmleri