Sayfa 792/1000 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    bunu reel parayla alıyoruz -> reel para nereye gidiyor.. kim satıyor ?

en büyük 5 alıcı/yatırımcı! dağılımı nerede.
    1 nigeria
    2 vietnam
    3 filipinler
    4 turkiye
    5 peru

şuna dünya para sistemi istiyor demesekte...
    reel doviz havuzlarını sanal ayağına hortumluyoruz desek ?
    Cidden ilk beş alıcı bunlar mı.Vay vay vay bildiğin şampiyonlar ligi de neyin şampiyonluğu bir iki yıla belli olur.

2. Hiç coin almadigimdan bir sorum olacak TL ile hiç USD veya Euro kullanmadan coin alınabilir mi yurtdışı sitelerden burada aracılık yapanlardan vb bahsetmiyorum direk yurtdışı olarak güvenlik benim sorunum olsun mesela diye soruyorum.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Emekli ikramiyeleri enflasyon oraninda artırmış hangi enflasyon bu 3senelik mi bu yilin kimi su andaki Tüfe mi hangisi
    Elbet bu yılinki olur sn paramanya,iktidarda akp var 2021 yılındayız merkez eksi rezervde ,aksi olursa demek ki üç aya kadar erken seçim var)))))))

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Cidden ilk beş alıcı bunlar mı.Vay vay vay bildiğin şampiyonlar ligi de neyin şampiyonluğu bir iki yıla belli olur.
    en çok kripto meraklısı bulunan ülkeler yada geleğin para babalarının yeşereceği ülkeler.

adam cariden dem vuruyor
    sonra oyun jetonu alıyor (mmorpg lerde çocuklar harçlık yakar durumu/pay to play)
    para nerde yatırımda, yatırım nerde sanal
    para geri geldi mi.. oo çok çıkacak.. (çıkıyorsa asset, para değil)
    üretim karşılığı var mı ? yok(ponzi)
    ama geleceğin parası..(ozaman değerinin yatay/aşağı olması gerek paranın doğası)

her beyanat/arguman çelişkili..

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    en çok kripto meraklısı bulunan ülkeler yada geleğin para babalarının yeşereceği ülkeler.

adam cariden dem vuruyor
    sonra oyun jetonu alıyor (mmorpg lerde çocuklar harçlık yakar durumu/pay to play)
    para nerde yatırımda, yatırım nerde sanal
    para geri geldi mi.. oo çok çıkacak.. (çıkıyorsa asset, para değil)
    ama geleceğin parası..(ozaman değerinin yatay/aşağı olması gerek paranın doğası)

her beyanat/arguman çelişkili..
    Organize işler yani,para nerde adamda peki araba nerde )))))))))

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    1.000 lira yerine ne kadar yatacakmış?
    Enflasyon oranında diyor, ama hangisi belli değil. Mantıken 2018'den beri olan enflasyon olmalı, ama sanırım son bir yıllık enflasyon kadar artırırlar, fazla ümitlenmemek lazım... Şu 128 milyar dolar yerinde olsaydı...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn ogmilk konuya yabancı olduğumdan soruyorum. tether midir nedir dolar tl paritesini simule eden bir coin var,onu anladım dolar tl paritesine korele millet alıyor satıyor.Diğer coinler hangi parametrelerle alınıyor satılıyor,iki coin arasında isimleri dışında ne fark var,niye ona değil de buna yatırım yapılır bunun mekanizması mantığı nedir kısaca açıklarsanız sevinirim.
    Sn Hkm,
    Sizi en iyi bilgilendirebilecek bir video olarak YouTube kanalında "Sn Özgür Demirtaş'ın" Blockchain ve Bitcoin isimli ik tane videosunu izlemenizi tavsiye ederim, baya aydınlatacağından eminim.

Saygılar.

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ogmilk Yazıyı Oku
    Sn Hkm,
    Sizi en iyi bilgilendirebilecek bir video olarak YouTube kanalında "Sn Özgür Demirtaş'ın" Blockchain ve Bitcoin isimli ik tane videosunu izlemenizi tavsiye ederim, baya aydınlatacağından eminim.

Saygılar.

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şu anda seyrediyorum sn ogmilk ,ilginiz için teşekkür ederim,ilk videonun sonuna yaklaştım çok bişi yok henüz,sanırım ikinci kısımda asıl cevapları bulurum.

Sayfa 792/1000 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •