Sayfa 794/1000 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Covid beynimi yaktı sanırım bir an başka bir yer gibi geldi Güzel bir hatıra
    Covid mi oldun dostum?
    Geçmiş olsun.
    Ben 3-4 ay önce geçirdim.
    Çok matah bir şey değil.
    İlaçları zamanında aldıysan problem olmuyor.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Demin peter schiff in bir videosunu seyrettim los angeles ta gelir vergisi oranı yüzde 57 ye çıkmış.E kalan yüzde 43 paradan da yaptığın her alışverişte vergi veriyorsun,amerikada vergiye kaptırılan parayı düşünebiliyormusunuz.E böyle bir dünyada bitcoini vergisiz bırakırlar mı,yakında devletler o konuyu şeeder.

[QUOTE=MedwiG;5298013]Covid beynimi yaktı sanırım bir an başka bir yer gibi geldi Güzel bir hatıra [/QUO
    Sn medwıg geçmiş olsun.Covid cidden hafızayı bozuyor.Ben can ataklıyı çok severim.Covid geçirdikten sonraki ilk videolarında inanılmaz hafıza hataları yaşıyordu,şimdi şimdi toparladı.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Benimde aklım yatmıyor ancak bir dostum bu işi bi incelesene bi şey mi atlıyoruz dediği için izliyorum..
    (zamanında cep telefonları tutmaz demiştik!)

Coin kısmı değilde , chain kısmı için şöyle bir benzetme olabilir mi ?

Eskiden haberleşme için ptt'ye gidip mektubu zarfa koyup pul yapıştırıp alıcıya gönderirdik..
    Şimdi email ile haberleşiyoruz..
    Yo blockchain konusunda dediklerine tamamen katılıyorum,sistem kaçınılmaz olarak değişecek ve blockchain sistemine dönecek.Abdullah hocanın videosunu bulabilirsem buraya link atarım.

Mısır, geçen ay Süveyş Kanalı'nda karaya oturarak dünya ticaretine ağır darbe vuran The Ever Given isimli dev konteyner gemisinin yol açtığı zarar tazmin edilinceye dek alıkonulacağını duyurdu. Süveyş Kanal İdaresi Başkanı Usame Rabi, 6 gün boyunca deniz trafiğinin durmasına neden olan ve göller bölgesine çekilen geminin kanalı yaklaşık 1 milyar dolar zarara uğrattığını açıkladı.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Dünya mutluluk endexi.!!
    Tabi adamlar mutlu olur 4 gün iş 6 saat mesai

8. Tembellikten dolayı değil
    Para var diye mutlu onlar
    Para niye var?
    Çalıştıkları için değil
    Bikaç hakim zengin aile onları uzak diyarlardaki rus kavmine karşı tampon diye besliyor diye
    Yani sanal mutluluk o
    Değer vermeyin
    Bi anda
    Nostalgia Sanalia
    Şarkısı bilem vaaa
    Pufff diye sonerse
    Gülerim ama
    Neremlen demem

Sayfa 794/1000 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları