Arama sonucu : 4247 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Borsayı ülkenin ekonomisi, politik gündemi, yönetim anlayışı/yapısından bağımsız değerlendirmek mümkün değil.

Borsa hakkındaki bir başlıkta da, bu yönlü değerlendirmelerin olması kaçınılmaz ayrıca gerekli de

Karşıt düşüncelerin ifadesine tahammülsüzlük, kendi düşüncelerimizin doğruluğundan emin olmadığımızı/şüphe ettiğimizi gösterir sadece, bence tabii

Sayın koçari ile pek çok konuda taban tabana zıt düşünsek de, benim gibi borsa acemilerin öğrendiği/öğreneceği çok şey var kendisinden ve burada.

Sıkı takipteyim.

2.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Borsayı ülkenin ekonomisi, politik gündemi, yönetim anlayışı/yapısından bağımsız değerlendirmek mümkün değil.

Borsa hakkındaki bir başlıkta da, bu yönlü değerlendirmelerin olması kaçınılmaz ayrıca gerekli de

Karşıt düşüncelerin ifadesine tahammülsüzlük, kendi düşüncelerimizin doğruluğundan emin olmadığımızı/şüphe ettiğimizi gösterir sadece, bence tabii

Sayın koçari ile pek çok konuda taban tabana zıt düşünsek de, benim gibi borsa acemilerin öğrendiği/öğreneceği çok şey var kendisinden ve burada.

Sıkı takipteyim.
    Özellikle son meselede,
    Belki benim de katkımla gereksiz uzadı mevzuu.

TOGG ve benzerleri büyük projeler.
    Varsa vizyonunuz planınız, bütçeniz, insan gücünüz, kaynağınız...
    Kimseye bakmanın lüzumu yok. Yapar geçersiniz.
    Çin' in çıkışı 30 yılı bulmaz.

Kaynağınızı nereye, nasıl harcadığınız önemli.
    Maalesef biz kaynaklarımızı yeterince efektif kullanamıyoruz gibi geliyor bana.
    Bu ülke yüzlerce milyar doları 1 yıldan kısa zamanda harcayabiliyorsa...
    Doğru kullanabilirsek, TOGG' da olur, TFX' de olur....

Umudum var mı?
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •