Sayfa 927/1001 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Viop XXXII

en ufak yükselişte SATıyor..ilginç..

2. Bist...100

Aşağı basıp aşağıyı tuzaklıyor sonra Yukarı basıp yukarıyı tuzaklıyor.

Bakalım neler olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Reuters: Türkiye'de sert korona önlemleri geliyor, tedbirler arasında, şehirler arası seyahatin sınırlandırılması, 20 yaş altı ve 65 yaş üstüne sokağa çıkma kısıtlaması ve spor ile eğlence tesislerinin kapatılması gibi önlemlerin olabilir - Foreks

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bumuymuş sert tedbirler...

4. Sonra millet neden kriptoya kaçıyor
    OMAHALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sabahtan beri bir aşağı bir yukarı...mala bağladı PALA...

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    hahhahahha, maho algı çalışması yaparken

cümle alem biliyor ki, şu son guvernör değişikliği daha da faiz artırımı yapılmasın diye yapıldı en başta, yeni gelenin faiz indirebilecek olmasından endişe ediliyor piyasa tarafında daha ziyade, hadd-i zatında türkiye açık ara en yüksek faiz veren ülke falan, yani faiz artırımı diye bi ihtimal zaten yok.. lakin maho çıtayı buraya koyuyor, imkansızı istiyor, zira maho şort !!
    Ben bir primat değilim ki pozisyonuma göre yazayım yahut sadece benim poziayonumu savunanları öveyim, aksini düşünenlere saldırayım...

İşc nin diğer bankalara göre avantajlı olduğunu anlatırken nasıl da güzel yağ çekiyordun bana...

7.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Ben bir primat değilim ki pozisyonuma göre yazayım yahut sadece benim poziayonumu savunanları öveyim, aksini düşünenlere saldırayım...

İşc nin diğer bankalara göre avantajlı olduğunu anlatırken nasıl da güzel yağ çekiyordun bana...
    olmayan bi ihtimali dile getirmişsin, hatta bu olmazsa olmaz'dır demişsin, o yüzden bende -herhalde short olmalı ki, böyle bi düşünce neşretmiş diye bi hissiyat oluştu, o nedenle sadece

göm gitsin alüminyum. amma da kastın
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 927/1001 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •