Sayfa 452/612 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. Yarın kabine toplantısından tam kapanma kararı çıkar mı bilmiyorum ama sağlık bakanının aşağıdaki açıklamasından tam kapanma olmasa bile sıkı bir kısıtlama olacağı kesin. Bu beklentiyle yarın gıdalar yine hareketli olabilir. Belli ki bilim kurulu tam kapanmayı da alternatif olarak sunacak ama başka öneriler de olacak. Yani Erdoğan tam kapanma demese bile şimdiki durumdan çok daha sıkı bir kısıtlama getirecek bence.

BİLİM KURULU TAM KAPANMAYLA İLGİLİ BİR ÖNERİSİ OLDU MU?

Sayın Cumhurbaşkanımız ifade etti; Ramazan'da dinlenerek tedbirlere uymayı söylemişti. Bilim Kurulumuz da bu yaklaşımda bulundu. Ben de yarın Kabine de bunları dile getirmiş olacağım. Sizlerin söylediği farklı olabilir ama toplumun psikolojik ekonomik yapısı da var. Bunların hepsi gözetilerek karar alınmış olur.

2. Vakıf yatırım hep en iyi yerden satıp en iyi yerlerden alıyor uzun zamandır .bugün yine en iyi satıcı.bakanin konuşmasından ben tam kapanma çıkmayacagini anladım.icerden bilgi çoktan sizmistir o yüzden yarın spek ona göre islemini yapar.

3.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Yarın kabine toplantısından tam kapanma kararı çıkar mı bilmiyorum ama sağlık bakanının aşağıdaki açıklamasından tam kapanma olmasa bile sıkı bir kısıtlama olacağı kesin. Bu beklentiyle yarın gıdalar yine hareketli olabilir. Belli ki bilim kurulu tam kapanmayı da alternatif olarak sunacak ama başka öneriler de olacak. Yani Erdoğan tam kapanma demese bile şimdiki durumdan çok daha sıkı bir kısıtlama getirecek bence.

BİLİM KURULU TAM KAPANMAYLA İLGİLİ BİR ÖNERİSİ OLDU MU?

Sayın Cumhurbaşkanımız ifade etti; Ramazan'da dinlenerek tedbirlere uymayı söylemişti. Bilim Kurulumuz da bu yaklaşımda bulundu. Ben de yarın Kabine de bunları dile getirmiş olacağım. Sizlerin söylediği farklı olabilir ama toplumun psikolojik ekonomik yapısı da var. Bunların hepsi gözetilerek karar alınmış olur.
    Paylaşım için teşekkürler Üstadım.
    En azından endeks düşmesine rağmen arttı bugün.Çılgın Tahtacı Bey ne düşünüyor acaba.

4. Yarın spek son şovunu yapacak, spek size malları vermeden siz spekin eline verin (ne alaka falan diye sormayın lütfen)

Bu arada temettüye daha var süre ancak bu hareketle birlikte temettü alacak olanlar uzun vadeli yatırımcılar olacaktır yani kısa vadede temettü karı almak isteyenlerin hevesi suya düşmüş oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by Küçükandonyadis Yazıyı Oku
    Yarın spek son şovunu yapacak, spek size malları vermeden siz spekin eline verin (ne alaka falan diye sormayın lütfen)

Bu arada temettüye daha var süre ancak bu hareketle birlikte temettü alacak olanlar uzun vadeli yatırımcılar olacaktır yani kısa vadede temettü karı almak isteyenlerin hevesi suya düşmüş oldu.
    Hocam yanlış anlamayın lütfen.İllaki kıssadaki hızlı artışlarda bir kâr realizasyonu beklenir.
    Ben sadece samimi olarak ne kadar süredir tahtayı izliyorsunuz sadece onu soracağım.

6.  Alıntı Originally Posted by Küçükandonyadis Yazıyı Oku
    Yarın spek son şovunu yapacak, spek size malları vermeden siz spekin eline verin (ne alaka falan diye sormayın lütfen)

PETUN'un yaptığı hareket sektör hareketi hocam. Sektör kağıtları yukarı giderse PETUN da gider. Tahtacının buna yapacağı birşey yok.

Ama ben yarın kabine tı-oplantısından sert kararlar bekliyorum. Seyrettiğim programlarda da buna benzer izlenimler var. Ramazan da zaten ekonomik aktiviteler yavaşlar gıda hariç. Hükümet bu fırsatı kullanıp kapanma olacaksa ramazanda olsun ramazan sonrası turizm sezonunu da kurtaralım diye kapanma kararı alabilir. Uzak bir ihtimal değil bu.

Zaten kabine toplantısı kararı akşam açıklanır. Dolayısıyla yarın hala daha beklentinin zirve yaptığı bir gün olacak. O yüzden yarın da yukarı hareket sürecektir. Ama sonrasında ya beklenti bitti diye , yada beklenti gerçekleşmedi diye satış gelebilir onu bilemem ama yarın alıcılı bir gün olacaktır diye düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Hocam yanlış anlamayın lütfen.İllaki kıssadaki hızlı artışlarda bir kâr realizasyonu beklenir.
    Ben sadece samimi olarak ne kadar süredir tahtayı izliyorsunuz sadece onu soracağım.
    Estağfurullah, forumdaki en genciniz ben olabilirim sanırım (21) bu yüzden büyüğüm sayılırsınız çoğunuz.

Petunu, pınar sütten dolayı göz ucuyla izlerdim ancak samimi olarak 2021 başından beri dikkatlice izliyorum.

Bu arada makas çok açıldı. Petun şöyle bir dengelensin ardından süte hareket yaptıracaklar diye düşünüyorum. Şu an makas 4 lira civarı bence fazla. maksimumu 2 dir. Hatta sütün petundan geri düşmemesi en idealidir bence

Sayfa 452/612 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •