Sayfa 433/718 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu iha halka arzi eger 12 aylik bilancolar ile olacaksa 15 mayis tarihine kadar arzin tamamlanmis olmasi gerekiyor.

ama buna 3 aylik bilancolarda eklenirse 30 hazirana kadar esneklik saglandi diye biliyorum.

Bunlarin rahatligi burdan geliyor olabilir. Eklerim 3.aylik mali tablolari 30 hazirana kadar isi cozerim diye dusunuyor olabilirler.

ama bu spk basvurusu ne durumda o belli degil ? hesapta hersey tamam sadece tera'nin izahnamesi bekleniyor.

yatırım tavsiyesi değildir

2. kötü senaryo ana destek trend ve yatay destekleri...gönül istiyor bir yerden dönsün ammavelakin oyuncunun gözü kara...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. Holdingin bedelli süreci sonrası yaşanan ve hala daha devam eden düşüşü diğer şirketlerine de yansıyor. Organize bir durum var. Düşüşün nerede duracağı muamma ne destek dinliyor ne tepki veriyor. Böyle giderse 74, 73, 72 .... dibi yok gibi.

5. şuan tam olarak trend dönüşünü teyid ediyor tüm destekler yıkılıyor hemde kumdan kale gibi ... holding zaten çoktan trend dönüşünü teyid etti
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

6.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    şuan tam olarak trend dönüşünü teyid ediyor tüm destekler yıkılıyor hemde kumdan kale gibi ... holding zaten çoktan trend dönüşünü teyid etti
    Hocam çok hacimsiz geri çekiliyor ama nerden çevirecekler onu kestirmek önemli olan..

Görünen o ki, basabildiği kadar basacak, alabildiği kadar alacak. Kıyım katliam devam edecek... Sonrasında da tersine hareket devam edecek. Bunca acemi ky dolmuşken spekülatör affedermi? Kansızlar...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Hocam çok hacimsiz geri çekiliyor ama nerden çevirecekler onu kestirmek önemli olan..
    sn muhteberu holding de yazarken destek direnç trend çizgisini paylaştıgımda siz 90 altı yok oralarda takılır sonro 1 üstü demiştiniz ama olmadı bazen insanlar yanılabiliyor hatta işin kötü tarafı yanıltabiliyor da ben işin teknik kısmında trend cizgisi en son 75 demiştim ihyay için ben kademeli olarak ihyayı azalttım şuan elimde önemsiz bir rakam var ... fakat ben kurtardım ucundan azıcık diye sevinemiyorum çünkü gerçekten yapılan büyük yasal ticari ahlak yoksunluğu herşey kılıfına uygun soygun bu duruma çanak tutan herkesi ALLAH a havale ediyorum ALLAH ın verecegi ceza benim edecegim en kötü bedduadan daha iyidir
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

Sayfa 433/718 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •