Sayfa 968/1001 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Viop XXXII

dün PGS sabah -4...bugün +3... vay be... ne piyasa..

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    Merkez faiz arttıracakmış gibi alıyorlar şeyide satıyorlar
    Yeni başkanın köşe yazıları faiz indirimine işaret ediyor.
    Faiz indirimi amacını taşıyan yeni Başkan daha ilk toplantıda faiz artırırsa, ne denir bilemedim .

3. Cok ballıyız arkadaş şuna bak yaa, ne güzel para dağıtıyorlar burda hergün ve her gün
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yeni başkanın köşe yazıları faiz indirimine işaret ediyor.
    Faiz indirimi amacını taşıyan yeni Başkan daha ilk toplantıda faiz artırırsa, ne denir bilemedim .
    valla mı indirsin madem destekliyorum 200 puan aşağı çeksin
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5. Türkiye gibi ülkelerde sosyal medyada olsun konvansiyonel medyada olsun ağzı olan konuşur bilgi sahibi olmadığı konularda, tabiri caizse mastürbasyon yapar çoğu kimse. Diyeceksiniz ki (burada yazan çoğu arkadaşın demiyeceğini biliyorum ama)sosyal medyayı anladık da konvansiyonel medyada mesela gazetede bilgisiz bir köşe yazarı nasıl olabilir? Oluyor işte bizim gibi ülkelerde. Mesela Financial Times'da faiz sebeb enflasyon sonuç tadında yazı yazarsanız büyük ihtimalle bir süre ortalarda görünmek istemezsiniz Toschak geçilmenin ezikliğiyle. Bizde ne olduğunu yazmayacağım zaten hepimiz biliyoruz.

ilk eksilerFROTO ve CCOLA..

7.  Alıntı Originally Posted by SpotcuKenan Yazıyı Oku
    Türkiye gibi ülkelerde sosyal medyada olsun konvansiyonel medyada olsun ağzı olan konuşur bilgi sahibi olmadığı konularda, tabiri caizse mastürbasyon yapar çoğu kimse. Diyeceksiniz ki (burada yazan çoğu arkadaşın demiyeceğini biliyorum ama)sosyal medyayı anladık da konvansiyonel medyada mesela gazetede bilgisiz bir köşe yazarı nasıl olabilir? Oluyor işte bizim gibi ülkelerde. Mesela Financial Times'da faiz sebeb enflasyon sonuç tadında yazı yazarsanız büyük ihtimalle bir süre ortalarda görünmek istemezsiniz Toschak geçilmenin ezikliğiyle. Bizde ne olduğunu yazmayacağım zaten hepimiz biliyoruz.
    nasıl ki salgından hepimiz sorumluysak ekonomiden de hepimiz sorumluyuz da diyebilir merkez bankası başkanı ben olsam derdim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    nasıl ki salgından hepimiz sorumluysak ekonomiden de hepimiz sorumluyuz da diyebilir merkez bankası başkanı ben olsam derdim
    Almayaydınız dövizi niye aldınız diyebilir. Hem döviz al, hem neden yükseliyor siz sorumlusunuz diyebilir. 84 Milyon sorumlu.

Sayfa 968/1001 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •