Sayfa 834/1000 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    TL batarsa kendileri de batar. Global dünya herkes birbirine entegre durumda. TL'de çok paraları var demek ki hala. Arjantin ile Venezuela'da yokmuş ki gözden çıkardılar. Ya da bir beklentileri var belki de... Kanal manal...
    Hasta adamin yasamasi gerekiyor, ölurse islerine gelmiyor.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Hasta komada.!!!
    Kanser tüm vücudu sarmış.!!
    Aspirinle, pansumanla sadece günü kurtarırlar.!!!
    Gelecek ipotek aldında.!!
    Büyük Resimde her yol.!!
    Venezuela.!!!!!
    3-5 dolara ev alacağımız günler de gelir mi diyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Merkez bankası eksi rezervde.cari açık var.turizm yok.dolari aşağı basıyorsun.bu denklemde aldım sattım tekrar aldım uğraşılır mi.ben satmam beklerim.simdi merkez eksi rezervi 200 milyar dolar yapar doları altı ya da düşürür.benim aklımın ermediği bu durumda gavurlar neden tl nın üstüne gelmiyor.orda bir sir var ya neyse.
    Swap vs kanalıyla adamların açığa satışını engelledik. Adam tl bazlı getiriyi alsa dolar çevirip reel kazanç yazması zor. Ne yapsın TL ile uğraşıp, isterse eurobond ihalesine girer döviz cinsinden suya sabuna dokunmadan parayı alır gider.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hasta adamin yasamasi gerekiyor, ölurse islerine gelmiyor.
    Baska nerde bulacak kendi ulusunu satan bir lideri.

Isteseler bu matematikle canımıza okurlar onun bir ton yolu vardır da nedense üstümüze gelmiyorlar.acaba borsadan hala yeterince cikamadiklarindan mi.kanal mi ya da başka siyasî hesaplar mi.var bisiler ya neyse.burdayiz bekleriz.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Merkez bankası eksi rezervde.cari açık var.turizm yok.dolari aşağı basıyorsun.bu denklemde aldım sattım tekrar aldım uğraşılır mi.ben satmam beklerim.simdi merkez eksi rezervi 200 milyar dolar yapar doları altı ya da düşürür.benim aklımın ermediği bu durumda gavurlar neden tl nın üstüne gelmiyor.orda bir sir var ya neyse.
    dunyada kac tane ulkede 1 ay icinde hem doviz/tl uzerinden hem borsa uzerinden % 20-30 kar yapabiliyorsunuz ?

adm getirmis misal 5 milyar dolar
    1 haftada % 15 kari cebe koydu
    simdi 135000 den borsaya girdi al daha bugun garanti % 4 yapmis.

var mi boyle dehset bir kar sekli ?

Eurobond faizleri dolar bazında son on yıldır beş ila dokuz arası gider gelir.dolar bazında zaten dünyanın en baba faizlerinden birini yıllardır transfer ediyoruz.adamlar onla da yetinmiyor 8.5 doları çak 6 dan garanti al 10 dan garantiyi çak 6.9 dan dolarını geri al arada atraksiyonlar da yapıyorlar.bunlara da o kadar beğenilen naci falan eliyle izin veriyoruz.o naci olayı da tiyatroydu ya neyse.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    3-5 dolara ev alacağımız günler de gelir mi diyorsunuz?
    https://m.youtube.com/watch?v=qY52kEMQyBA
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 834/1000 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •