Sayfa 752/790 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Kasada 500 milyon nakit gözüküyor yıl sonu itibariyle.

2.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    selamlar eski ortak,gorusmeyeli umarım hersey yolundadır.bu lanet hissedsn kurtuldugum gune sukurler olsun ara ara girip bakıyorum.bugun yine bilanco hareketini yaptı.her bilanco sonrası aynı hareket usanmadılar.işlem adeti yukselt yukardan mali dagıta dagıta millete kitle...umarım bu seferki farklı olur.Kansız mulker...hic bir ürününü kullanmıyorum artık...herkese bol kazanclar.yorumlarım beni baglar kimse yazdıklarıma gore l sat yapmasın lutfen.eski ortaklarıma selamlar
    A.selam Grando, çok şükür.. İyi zamanla ile iyiki kurtulmuşsun. Ben de en azından karını bıraktığım ve bunların yapısını bildiğim için çok kafaya takmıyorum....

Bu saatten sonra 14 olmuş.., 20 olmuş benim açımdan pek farkı yok açıkçası... Bundan sonra ne bir lot alırım, ne de bir lot satarım...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

3. bu parakende yasası bizim toptan a yaramazmı?, diğerlerinnin satışlar kısıtlanacak neticede herşeği satamıyacaklar bim şok mok migros karfur

4. Fincan kulp mu yapıyon.Yoksa tavamı yada çorba kasesimi;)

Ytd değildir

5. Lan uyuz yeter uydun. uyan artık. vaktin gelmedi mi daha

6.  Alıntı Originally Posted by smyrna Yazıyı Oku
    Yeni forum ve topik hayırlı olsun
    Şubat 2017de yazmışım bu mesajı... Artık veda zamanı... hem Borsa İstanbul'a hem BİZİM'e...

Uzun bir süre YATIRIMCI olarak bu sayfayı takip ettim. Zaman ayırıp bilgisini paylaşan herkese teşekkürler.

Bizim yatırımcısına sabır ve bol kazanç dilerim.

7. 1400 tane marketimiz ( a101/ BİM. Gibi)
    Oldu diyorlar, borsa çıkışta fakat nasıl oluyorsa orman çocukları bu baskıyı kurabiliyorlar

8. Bizim yıllardır baskılanan bir cevher bence, her an patlayabilir, yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 752/790 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •