yeni haberler mayis basinda "müjde" seklinde bir acilim ile gelebilir mi ? haziran gibi de.mahkeme sonuclansa
rüyalar gercek olsa [emoji846]
yatırım tavsiyesi değildir
yeni haberler mayis basinda "müjde" seklinde bir acilim ile gelebilir mi ? haziran gibi de.mahkeme sonuclansa
rüyalar gercek olsa [emoji846]
yatırım tavsiyesi değildir
Ortaklık yapılarına ve faliyet hacimlerine bakıldığında KOZAA ve İPEKE nin ayrı iki şirket olarak borsada var olmaları çok gereksiz görünüyor. Birleşimle tek şirkete dönüştürülmesi gereksiz kalabalığı azaltır! zaten ikisininde nerdeyse faliyet ve gelir hacimlerinin tamamına yakını direk ve dolaylı iştirak ettikleri Kozal potansiyeli.
Deniz bey o çizginin altına kasıtlı olarak getirdiler vakit kaybedelim diye öyle düşünüyorum . Fakat bir haraket gelirse bu sefer kozaa ipeke önden gider diye düşünüyorum tabi bir düşünce ..
İpeke grafiğinizi de güncelleye bilir misiniz ? Kozaa ile arasında 3.5 liralık fark 1.35 liraya düştü acaba ipeke yi mi topluyorlar bu sefer ? Takaslardan belli olmuyor ama sanki öyle bir durum sezdim
Batık şirket hisseleri gibi. Parayı buna bağlayacağıma faize koysaydım keşke. Gereksiz yere stres yaşayıp hem de para kaybettim. Borsanın geneli cacık
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri