yeni haberler mayis basinda "müjde" seklinde bir acilim ile gelebilir mi ? haziran gibi de.mahkeme sonuclansa
rüyalar gercek olsa [emoji846]
yatýrým tavsiyesi deðildir
yeni haberler mayis basinda "müjde" seklinde bir acilim ile gelebilir mi ? haziran gibi de.mahkeme sonuclansa
rüyalar gercek olsa [emoji846]
yatýrým tavsiyesi deðildir
Ortaklýk yapýlarýna ve faliyet hacimlerine bakýldýðýnda KOZAA ve ÝPEKE nin ayrý iki þirket olarak borsada var olmalarý çok gereksiz görünüyor. Birleþimle tek þirkete dönüþtürülmesi gereksiz kalabalýðý azaltýr! zaten ikisininde nerdeyse faliyet ve gelir hacimlerinin tamamýna yakýný direk ve dolaylý iþtirak ettikleri Kozal potansiyeli.
Deniz bey o çizginin altýna kasýtlý olarak getirdiler vakit kaybedelim diye öyle düþünüyorum . Fakat bir haraket gelirse bu sefer kozaa ipeke önden gider diye düþünüyorum tabi bir düþünce ..
Ýpeke grafiðinizi de güncelleye bilir misiniz ? Kozaa ile arasýnda 3.5 liralýk fark 1.35 liraya düþtü acaba ipeke yi mi topluyorlar bu sefer ? Takaslardan belli olmuyor ama sanki öyle bir durum sezdim
Batýk þirket hisseleri gibi. Parayý buna baðlayacaðýma faize koysaydým keþke. Gereksiz yere stres yaþayýp hem de para kaybettim. Borsanýn geneli cacýk
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri