Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
usta ben tahtası kapanmış hissede yatırımcının acımadıki acımadıki modunda olduğunu bile gördüm.
geldiğmiz şuanki durumda ben sadece gm değil hiç birşeye yatırım yapacak gözü ile bakamıyorum "şuanki durumda" tekrar edeyim.
buna altın borsa aklına gelebilecek her yatırım dahil.
Ankara batıkentte bile evler 1 milyon olmuş. Orta kesim artık kümes alamaz.
Adamın arsasının üzerine kooperatif site yapıyor, 33 yıl sonra ancak karar çıkıyor:
https://www.youtube.com/watch?v=V91T6ptkWUc
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Ankarada 1 milyon olmuşsa güzel anadolu şehirlerindede 1 milyon olur. Anadoluya talep hergeçen gün artıyor, bazı şehirlerde fiyat artışı inanılmaz.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orta kesim diye bir grup kaldimi ki !..
Sistem parası olani yaşatmaya, olmayani da köle yapmak uzerine kuruluyor...
Paraya hükmedenler alt kesimin asla rahat etmesini istemez...
Insanlara karninin doyduguna şükretmesi öğretilmiş, öyle yaşaması istenmiş - isteniyor ehli müslim büyüklerimiz tarafindan....
Mevcut iktidari eleştiren grubumuz iktidari ele gecirse farkli mi olacak, hayir....
Nerden biliyoruz bunu, bu forumda 8 10 evi olupta iktidari eleştirenler bile hala evlerin kiralarin ucuz oldugunu savunuyor...
Benim evim yok ama bence de evler ve kiralar cok ucuz o ayri [emoji3]
Hepsi %100 zam gormeli en azindan..
Ödenemeyecek kıvama gelmeli [emoji38] Sonrasina o zaman bakariz
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kombili eski ev alacaklara bir uyarı yapmak isterim, alacağınız evin kombisi binadaki bacaya bağlı ise gaz dağıtım şirketleri bunun yatay baca olması şeklinde revize edilmesini istiyor yoksa gazı kesiyorlar.
Bu durumda kombi yenisi ile değişiyor, yatay baca uzunluğu 3 metre (yanlış hatırlamıyorsam) ile sınırlı, daha üstünde ise kombinin yeri değişiyor, balkona alınıyor, balkona alınırsa balkonun kapalı olma şartı var, pvc ile balkon kapalı hale getiriliyor vs.
Sonuçta 20 bin tl'yi geçen masraf çıkabiliyor.
İşin trajikomik tarafı ise Avrupa ülkelerinde yatay baca yasaklanmış ve dikey baca olmak zorunda. Dikey bacanın çelik olması vs. gibi şartlar var.
Bizim ülkemizde eski binalarda dikey baca bulunmakta ancak bunlar baca tuğlası ile yapıldığından kabul görmüyor. Dikey bacada ise avrupadaki şartlara benzer şartlar var.
Şimdi 5-10 sene sonra bu yatay bacalar yasaklanır mı bilinmez ama yeni inşaatlarda mevzuata uygun dikey çelik bacalı imalat yapılması şart.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Evet, bankacılık sektörünün karlılığı sürekli düşmekte,geçen sene emlak için verilen kredilerin payı da var elbet. Tahsili Gecikmiş Alacaklar, grup 2 krediler vb takibatını 30 hazirana kadar ertelemişlerdi, bunlarda hesaba katılırsa iyice düşecek ama sanırım bir erteleme daha gelir.
Bankacılık sektörünün kârı düştü
Bankacılık sektörünün ocak ayı net kârı geçen yıl aynı döneme göre yüzde 45.2 düşüşle 4.34 milyar lira oldu.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...stu-2-6288910/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri