Sayfa 541/1200 İlkİlk ... 414414915315395405415425435515916411041 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by KANKA75 Yazıyı Oku
    Çelebi den yüzde 30 tav dan yüzde 26 kaldırdım Konya yı ancak amorti etti spekini eşek arısı soksun
    goltşın kinide bu sıra çok ıssız halleri var demi
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

2.  Alıntı Originally Posted by miranda Yazıyı Oku
    Cıkma demeyelım de,dınlenme,trıbune gecme,ara verme,pause yapma,soluklanma,'kar'ları sayma,yenı cıtırlar arama dıyelım bence,cunku cıkmaya daha cok var duzelte duzelte surecekler yukarı,algılarınızı ve haberlerı kapatın

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen temel uzun vadeli hisselerim duruyor likit fonda bekliyorum düzeltme gelsin. Son zamanlarda dikkatimi çekti herkes borsada herkes Petkim soda vb. Yakında ağlama duvarına döner forum :D

3. Nakite dönsem tarihi yükseliş hız kazanır, alım yapsam tarihi düzeltme, hiç birşey yapmadan beklesem tarihi yatay hareketler gelebilir gibi bi his var bende (ki genelde ky nin başına gelendir). Sacro sağolsun speklerin şerrinden biraz olsun kendimizi koruyabiliyoruz. Yatırım kurumları, forumlar, ekonomistler herkes düzeltmeyi dillendirmeye başladı.. Şöyle aşırıya kaçmadan düzeltip tekrar hızlansa ne kadar hoş olur.

Sacro dan farklı bir ricam var. Speklere; Emirhan daha taze yatırımcı, araba için para biriktiriyormuş Petkim ve Soda ya çok şaapmayın da... diyebilir misin? Teşekkürler.. =))

İyi kazançlar herkese..
    Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen daha iyi olurdu.

Ben bugun 4.62 ve 66 araligindan ciktim.

4.66 fibo hedefimdi. Ayni zamanda 20 ye yakin hacimde cikmak gibi bir niyetim vardi.

Icerde lot biraktim.

Gun sonu biraz aldim ama tradelik.

Tahminim 4.40 ile 4.60 arasi 1 hafta 10 gun oyalar diye dusunuyorum. Bu hacimi sindirmeli. Ayni zamanda teknikte yapacak.

Karel buralarda oyalarken bir iki kagit buldum onlarda biraz sorf edecem )

Sonra aliriz kareli yine bu sefer hedef 5.20 5.30 olcak ins.

Bu kagidi gittigi yere kadar trade edecem

10 sa 10

6 sa 6 ;))

Saygilar.
    A.10 ₺
    B.10 $
    Ben B diyorum

Sizi ilgiyle takip ediyorum bol kazançlar...

5. Crdfa sessiz sessiz cıkıyor .hacim artışı fena değil gibi. 2 nin üzeri bir karel yapacak gibi

Bazılarını İnsan Sanırsın Sakın Aldanma...!!!!! Aslında onlar sadece boşluktur BOŞTURLAR sİZLERDE FARKKETMİŞSİNİZDİR DEĞİL Mİ ?..

Alıntı Originally Posted by Emirhan Yazıyı Oku
    Nakite dönsem tarihi yükseliş hız kazanır, alım yapsam tarihi düzeltme, hiç birşey yapmadan beklesem tarihi yatay hareketler gelebilir gibi bi his var bende (ki genelde ky nin başına gelendir). Sacro sağolsun speklerin şerrinden biraz olsun kendimizi koruyabiliyoruz. Yatırım kurumları, forumlar, ekonomistler herkes düzeltmeyi dillendirmeye başladı.. Şöyle aşırıya kaçmadan düzeltip tekrar hızlansa ne kadar hoş olur.

Sacro dan farklı bir ricam var. Speklere; Emirhan daha taze yatırımcı, araba için para biriktiriyormuş Petkim ve Soda ya çok şaapmayın da... diyebilir misin? Teşekkürler.. =))

İyi kazançlar herkese..
    Ytd.
    ne yaparsaniz tersi olacagini dusunmek iyidir.

beyin jimlastigi olur.

tesekkurler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by ordu52 Yazıyı Oku
    Hocam escom un elinde birçok yazılım var vede tabanda yay gibi geriyorlar. Kront un 1 TL deki toplanıp patlaması gibi olabilir mi? Saygılarımla
    aynen olabilir ama zamanini kestirmek guc.

1.40 ustu boga piyasasi net.

bizdeki hata kirmadan aldik. kirinca alsana dimi )

ayni bilici gibi yapacak buda.

ama iste zamani var.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 541/1200 İlkİlk ... 414414915315395405415425435515916411041 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •