Sayfa 505/772 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 6176 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1.  Alıntı Originally Posted by fabrica Yazıyı Oku
    Katılıyorum yüksek kar gelirse mutlaka fon girişi olur
    Umarım o zamana kadar bu düşüşler durur ve dengelenir
    Zira 10 gündür sanki şirket batmış gibi paraşütsüz iniyor
    20 senedir temettü ödemeyen vestele fonlar öyle hemen atlamaz. vestel önce temettü sürekliliği saglayrak güven oluşturmalı. güven oluştuktan sonra zaten temettü amaçlı alan satmaz ve piyasada lot miktarı azalacagından hem düşüşler hem yükselişler daha dengeli olur

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Borsa umarım desteginde tutunur da, düşüş sonlanır. yoksa bırakın 6,19 FK yı,şu 2020/12 bilançoya göre 2 FK lı koskoca işbankası var. vesteli 4-5 katlar. ama para girmiyorsa o hissede satıcılar, alıcıların verdiği fiyata razı olmak zorundalar ya da satmayıp para girişinin olacagı dönemi beklemeleri gerekecek
    bankalarda beklenti bozuk. uzun yıllardır büyüme sorunları var. devlet bankaları ile rekabet edemiyorlar.. en kötüsüde döviz borçları çok fazla..
    vesteli sanayi şirketleri ile karşılaştırmak daha doğru olur..
    Grafik Yorumcusu

3. Şahsen ben sadece temeline bakıp yüksek kar düşük fk yüksek temettü ve sağlam şirket diye bodoslama girdim
    Patron satışlarını ve bu hareketi düşünemedim büyük şirket hissesinde bunlar olmaz şeklinde düşündüm ama
    Şimdi mecburen her destek noktasına geldiğinde kademeli alım yapıp maliyet düşürmeye çalışıyorum
    Umuyorum ki bence daha doğrusu benim için son destek olan 31 altına gerilemez

4.  Alıntı Originally Posted by fabrica Yazıyı Oku
    Bank of Amerika göremedim gelen pozisyon dökümünde bitti mi acaba ellerindeki mal
    Bank of Amerika hisse saklamıyor, aracı kurum, Citibank yabancı ve Deutsche Bank'ta ki hisseleri satıyor,

yabancının satması yaptığının doğru olduğunu da göstermez aslında, birçok nedeni olabilir satmasının,

Samsung'un 200 milyar dolardan fazla değeri , dünya çapında büyük bir dev olmuş

Vestl 1,35 milyar dolar piyasa değerinde , 2019 Türkiye'nin Elektrik-Elektronik ihracat şampiyonu

https://klasresim.com/i/SznJ8

aynı Vestl Abd'de olsa 6,19 FK ile fiyatlanmazdı

https://klasresim.com/i/SYhDF
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by rain Yazıyı Oku
    Bank of Amerika hisse saklamıyor, aracı kurum, Citibank yabancı ve Deutsche Bank'ta ki hisseleri satıyor,

yabancının satması yaptığının doğru olduğunu da göstermez aslında, birçok nedeni olabilir satmasının,

Samsung'un 200 milyar dolardan fazla değeri , dünya çapında büyük bir dev olmuş

Vestl 1,35 milyar dolar piyasa değerinde , 2019 Türkiye'nin Elektrik-Elektronik ihracat şampiyonu

https://klasresim.com/i/SznJ8

aynı Vestl Abd'de olsa 6,19 FK ile fiyatlanmazdı

https://klasresim.com/i/SYhDF
    çok doğru ve güzel bilgiler veriyorsun.. ben de vestelde işler kötü diye sattıklarını düşünmüyorum..
    geçmiş dönemlerde 4 liralardan sattıkları bankaları bir yıl geçmeden 10 liranın üstünde aldıklarını bilirim..
    vesteli 33 liradan satar. bir süre sonra gider 60 liradan alırlar.
    uzun tıllar önceydi. bağfaşı 18 liradan sattım.( para lazımdı) bir kaç ay sonra 78 liradan alıp 149 liradan sattım. ben sattıktan sonra bağfaş 260 liraya kadar yükselmişti ( bağfaşın efsane bir yükselişi vardı)
    Grafik Yorumcusu

6. bugün satan yabancılar adım gibi eminim bir kısmını ak yatırımdan karşılamıştır..

7. Bence Vestel'in önündeki tek sıkıntı ülkenin genel ekonomik görünümü ve artan hammadde fiyatları.(VESBE tarafındaki kar için )Hammade fiyatları için bu çeyrekte kontratlardan yararlandıklarını ve bir kısmını tolere ettiklerini söylemişler bir kısmını da fiyatlara yansıtmışlar ve talebi düşürmediğini idda ediyorlar.

8. İsmen i de 5 liradan baskılayan yabancilar fonlar vardı ne oldu gördük temeli, beklentisi bariz ortada firma 2 seansa bakar telafisi,artan enflasyon ve döviz kurunda cirosunu koruyan arttıran firmalari almak,tutmak kaybettirmez, Türk borsasında yatırım yapıyorum diyen için Vestel ideal tercihlerden biri, yerli farkına vardı yabancı zaten gidesi vardır gidiyordur..

Sayfa 505/772 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •